Speltips Färjestad - Linköping

Bild från Bildbyrån

Nu är det dags för Färjestad att ta 3 poäng

Tidigt jumbomöte i SHL mellan Färjestad och gästande Linköping. Att Färjestad skulle ligga sist i SHL efter fem spelade matcher hade i alla fall inte jag trott. Linköping däremot ser jag som ett bottenlag och att laget endast tagit 3 poäng efter 4 matcher ser jag inte som oväntat. Nu är det dags för Färjestad att ta årets första trepoängare och det tror jag också att man gör.

Färjestad

Färjestad har som sagt börjat säsongen uselt. Endast 2 poäng efter 5 spelade matcher är inte okej. I senaste matchen blev det förlust mot Malmö hemma med 2-4, trots att man vann skotten ganska överlägset. Färjestad har ett lag som kan vinna hela SHL och det är dags att börja vinna matcher nu. Jag tror vi kommer få se ett mycket fokuserat Färjestad och då ska man vinna mot Linköping hemma.

Linköping

Linköping har varit ganska dåliga i några säsonger i rad och det verkar inte vara bättre i år. Själv tippade jag Linköping i botten av tabellen och skulle man förlora denna match så ligger man redan sist. I senaste matchen blev det förlust mot Örebro borta med 6-4 och Linköping verkar ha stora problem defensivt. Nu väntar ett heltaggat Färjestad på bortaplan och jag tror på ny förlust.

Speltips

Två lag som börjat säsongen uselt och endast vunnit varsin match, efter övertid. Färjestad har ett bättre lag och snart kommer man börja vinna hockeymatcher. Färjestad är ett erkänt bra lag på hemmaplan och jag tror man kommer vara väldigt förberedda inför denna match. Mitt speltips i denna match blir därför att Färjestad vinner och att det blir över 3.5 mål i matchen till oddset 2.18 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Spana in Betways fina oddsboost till matchen!

Kolla även mina andelar till Bomben med 300 000 extra från Svenska spel!