Speltips Haiti - Danmark

Bild från Bildbyrån

Snällare än väntat?

Danmark avslutar gruppspelet från VM genom att ställas mot jumbon Haiti. Detta ska danskorna ta hem och jag tror vi kommer få se en snällare match än väntat!

Haitis resultatrad i VM hittills:

  1. England - Haiti 1-0
  2. Kina - Haiti 1-0

Danmarks resultatrad i VM hittills:

  1. Danmark - Kina 1-0
  2. England - Danmark 1-0
"Danskorna har allt i egna händer!"

Förutsättningarna i denna grupp D är enkla: Danmark löser avancemang vid seger. De inledde VM-gruppspelet med en 1-0-seger mot Kina och det är hittills deras enda trepoängare, vilket gör att de står på tre poäng efter två matcher, tre poäng bakom gruppettan England som nu avslutar gruppspelet mot Kina alltså.

För att Kina ska knipa en plats bland de två bästa måste de slå England, eller kryssa, men då måste Haiti få danskorna på fall i den här matchen, och det lär inte hända.

Danmark kliver in här som storfavoriter och jag förstår varför. Det är Danmark som är det bättre laget och med tanke på förutsättningarna i gruppen så har de allt i egna händer. Detta läge lär de inte slarva bort!

Haiti drog på sig ett gult kort i 1-0-förlusten mot England och i deras andra match mot Kina fick de spela med en spelare mer på banan sedan matchminut 29 då Kina fick en lirare utvisad, men de föll ändå med 1-0 igen, vilket gör att de har två förluster, noll mål framåt och totalt två gula på två matcher då de även i den matchen fick en spelare varnad.

Nu ska de försöka avsluta gruppspelet snyggt - men absolut inte stökigt!

Speltips Haiti - Danmark

Jag har synat oddsen på kortmarknaden från den här matchen och gillar oddset på under 2,5 kort. 

Bet365 sticker ut och ger hela 2.00 på denna kortlina och det oddset duger gott för min spelbok.

Oddsjämförelse Haiti - Danmark