Speltips: HV71 - Frölunda 17/9 "Frölunda tar revansch direkt till…
Speltips HV71 - Frölunda

Frölunda tar revansch direkt till smaskigt odds

Det är dags för andra omgången av SHL och ett derby mellan HV71 och gästande Frölunda. Två lag som kommer från klara förluster i omgång 1 och som är ute efter revansch. Jag tror att jag har hittat vinnaren till ett smaskigt odds.

HV71

HV71 slutade på en 8:e plats i förra årets grundserie och jag tycker egentligen inte att man har så mycket bättre lag denna säsong. Man har bland annat tappat Tedenby och Ljung, som gjorde flest poäng förra året. Även Mikko Lehtonen, som var HV71:s klart bästa back har lämnat för Jokerit. Nyförvärv som sticker ut är Fröberg, Martinsson, Holmström och Emil Johansson.

I första matchen mot Rögle borta var man inte riktigt med från start och låg under med 4-0 efter första perioden. Trots detta lyckades man endast avlossa 15 skott på hela matchen. Jag tycker inte alls HV71 såg bra ut och man har nu 3 raka förluster om man räkna in försäsongsmatcherna. Nu väntar de regerande mästarna på hemmaplan och trots ett ruggigt stöd från hemmapubliken i Kinnarps Arena, tror jag det blir förlust även i denna match.

Frölunda

Frölunda är som sagt regerande mästare och i år har man nästan ännu bättre lag enligt mig. Visserligen har man tappat backarna Sigalet och Genoway. Men på forwardssidan har man tagit in bland annat Sundström och Lasu.

I förra matchen blev det, lite överraskande, förlust mot Brynäs hemma med 2-5. Efter 0-4 blev målvakten Mattsson utbytt och mot HV71 för förmodligen Rubin chansen. Frölunda släppte lite för mycket kontringar och det tror jag inte man kommer göra mot HV71 borta. Det man tar med sig är att man vann sista perioden med 2-0 och att man nu är ute efter revansch.

Speltips

I mina ögon är HV71 inget topplag i årets SHL, det är däremot Frölunda. Frölunda har ett mycket bättre lag på pappret och jag tror det är ett revanschsuget Frölunda som åker till Jönköping. HV71 har fortfarande inte vunnit mot något svenskt lag denna säsong och trots hemmaplan så tror jag man kommer få det tufft mot Frölunda. Mitt speltips i matchen blir därför att Frölunda vinner till oddset 2.50 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Gilla rek om du håller med Åkesson

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
4 juni
15:30
mousesports - MAD Lions
CS:GO
Spel: MAD Lions vinnare
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer