Speltips: Kanada - Kina 15/2 "Kanada kör över hemmanationen"
Speltips Kanada - Kina

Bild från Bildbyrån

Kanada kör över hemmanationen

SpeBesvikelsen blev givetvis stor hos de flesta när det stod klart att NHL stjärnorna inte skulle få delta i årets Vinterspel i Kina. Några som definitivt inte blev besvikna är de spelare som istället får chansen att representera sina länder.

I gruppspelen gick ettorna och den bästa tvåan vidare till kvartsfinal medans resterande lag får mötas i åttondelar. I den fjärde åttondelen möter hemmanationen Kanada i ett möte mellan hockeyns Mekka och ett lag ihopklistrat för den här turneringen.

Kanada är som vanligt när NHL-spelarna saknas en blandning mellan toppspelare i AHL, Europa och några riktigt, riktigt vassa talanger som definitivt kommer spela många år i NHL.

Hittills har man vunnit två av sina matcher, mot Tyskland och just Kina, med bred marginal och stundtals imponerat. Mot värsta rivalen USA gick man dock på pumpen med 4-2 trots ett stort spelövertag.

För att inte skämma ut sig allt för mycket har kineserna samlat ihop ett lag med flera nationaliteter som representerat Kunlun i KHL och i som för en kort tid kan räkna sig som kineser innan de återgår till sina vanliga liv som kanadensare, amerikaner och ryssar.

Värvningarna har dock inte hjälpt kineserna som hittills förlorat med både 5-0, 8-0 och 3-2 i vad som får räknas som en liten framgång mot ett svagt Tyskland.

Speltips

När lagen möttes i gruppspelet var klasskillnaden enorm och den egentligen enda anledningen till att Kanada inte följde upp 3-0 efter första perioden med två likadana perioder var att man drog ned på farten och intensiteten. Det vore såklart rimligt att göra i slutspelet också om tillfället skulle ges, vilket det bör, men så funkar inte riktigt kanadensarna. Jag tror att man tar kommando över den här matchen och sen spelar man med full intensitet i 60 minuter för att kunna ta med sig till kvartsfinalen.

Kina kommer såklart ha press på sig men den handlar mer om att inte skämma ut sig än att leverera ett mirakel och det är knappast de drivkrafter idrottare presterar bäst under.

Jag tror vi får se ännu en kross och att Kanada seglar iväg, därför spelar jag Kanada -5,5 till 2,38 gånger pengarna.

Lycka till!

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
2 juli
15:00
AIK - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Under 2.5 mål
 
2 juli
16:00
Paula Badosa vs. Petra Kvitova
Wimbledon
Spel: Petra Kvitova -1.5 games
 
2 juli
17:30
Nick Kyrgios vs. Stefanos Tsitsipas
Wimbledon
Spel: Stefanos Tsitsipas vinner
 
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 
3 juli
00:00
Israel Adesanya - Jared Cannonier
UFC
Spel: Adesanya vinner på avslut - Ja
 
3 juli
04:00
Alexander Volkanovski - Max Holloway
UFC
Spel: Vinnande grupp av ronder: Volkanovski - rond 5-domarbeslut
 
3 juli
12:00
David Goffin vs. Frances Tiafoe
Wimbledon
Spel: David Goffin vinner
 
3 juli
12:00
Novak Djokovic vs. Tim Van Rijthoven
Wimbledon
Spel: Över 0.5 Tie breaks i matchen
 
3 juli
15:00
Djurgårdens IF - Hammarby IF
Allsvenskan
Spel: BLGM & 1X
 
3 juli
17:30
IFK Norrköping - IK Sirius
Allsvenskan
Spel: Norrköping att vinna & över 2,5 mål i matchen
 
3 juli
18:00
Ham-Kam - Molde
Eliteserien
Spel: Molde över 1.5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer