Speltips Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights

Bild från Bildbyrån

En tuff och målrik divisionsmatch!

Vegas Golden Knights reser till Los Angeles och möter Kings i vad som jag tror kan bli en böljande och målrik match. Vegas ska vara favoriter men jag tror att Kings kan svara upp riktigt bra. Jag lägger över 6 mål ordinarie tid.

Det är två lag som kommer hålla till i övre delen av Pacific Division, det vågar jag säga redan nu. Los Angeles Kings har en bred trupp med flera intressanta linor. Vi hittar ”trotjänare” som Anze Kopitar som redan visat vägen i flera matcher, Kevin Fiala har startat bra och vår egna svenska stjärna Adrian Kempe har börjat säsongen förtroendeingivande.

Los Angeles Kings målvaktuppsättning som vi kommer se mest av denna säsong är Cam Talbot och Pheonix Copley. Där finns rutin och bredd i framförallt den förstnämnda.

Vegas har inlett bra. Framförallt fungerar offensiv mycket bra, 31 mål har laget gjort på 8 matcher. Bland forwards är det laget stjärna Jack Eichel som tillsammans med bland andra Shea Theodore och William Karlsson gjort många poäng.
Vegas har till de vassa kedjorna också lite utmärkande backar som frekvent noterats i målprotokollet.

Jag tror på en målrik match i en öppen match och lägger alltså Över 6 mål under ordinarie tid. Båda lagen har varit mycket produktiva här i början av säsongen med 32 respektive 31 mål gjorda. Vi ser lite svagare målvakter hos hemmalaget vilket kompenseras av starkt anfall. Vegas har börjat bra och jag tror de kommer hålla i taktpinnen i denna intensiva divisionsmatch där vi hoppas på många puckar i nätet!