Speltips Manchester United - Tottenham

Bild från Bildbyrån

Om mötet mellan Manchester United och Tottenham

Premier League-lördagen avslutas med ett riktigt stormöte och framförallt en nyckelmatch i kampen om Champions League-platserna när Manchester United tar emot Tottenham på Old Trafford.

Manchester United

United har underpresterat under i stort sett hela säsongen och det har stundtals sett katastrofalt ut, sett till vilken extrem mängd talang som finns i truppen. Ytterligare ett bottennapp kom i derbyt senast och undra om inte den förlusten var säsongens mest deprimerande för supportrarna då det blev väldigt tydligt att det saknades både ledarskap, vilja och kollektivt kunnande.

Alla lag kan dock förlora mot City med 4-1 men man kom till spel med två kryss i ryggen i matcher där spelet hackat ordentligt.

Stundtals har vissa spelare lyckats nå någon slags normalnivå och här och nu får väl Jadon Sancho sägas vara den starkast lysande stjärnan och den offensiva spelare som hotar mest.

Missar matchen gör Luke Shaw och det finns tveksamheter kring McTominays medverkan, däremot ska Ronaldo vara tillbaka i spel.

Tottenham

Tottenham är ligans mest svårlästa lag just nu, som jag ser det. Med Kane och Son har man alltid en chans att vinna även om spelet hackar. De två kan göra otroligt mycket av väldigt lite vilket har varit en absolut nödvändighet under några år av torftigt spel.

Antonio Conte har definitivt fått effekt på det här laget även om det bara visas upp i varannan, var tredje match. Man har en annan intensitet nu än under Nuno och Mourinho och som det verkar nu har man även lyckats få in Kane i vad som kan likna normalform efter en horribel höst.

Spurs fem senaste matcher talar ett väldigt tydligt språk: vinst mot City, förlust mot Burnley, kross av Leeds för att sedan förlora på övertid mot Boro och slutligen imponera stort och köra över Everton hemma. Förlust på gång om man följer trenden, med andra ord.

Speltips

Det brukar bli sevärda och intensiva matcher när dessa lag gör upp om poängen. I de två senaste har United dragit det längsta stråt och vunnit, 3-1, 3-0 vilket är totalsumman av Tottenhams senaste vinst mot United, 6-1. Trots den vinsten är det fördel United i inbördes möten men med tanke på hur svaga man varit på sistone och vilken höjd Spurs visat upp rör jag inte ettan med tång.

Jag tror fortsatt vi får se två relativt oorganiserade lag driva upp ett tempo som ett fåtal av spelarna kommer kunna hantera och jag är ganska övertygad om att dessa kommer vara offensivt lagda. Det här bör kunna bli en match där spelare som Son, Kane, Sancho, Fernandes och Rashford får tillräckligt med ytor för att göra stor skada och det är precis vad jag tror att man gör - åt båda håll.

Båda lagen gör mål och över 3,5 mål spelas på Expekts betbuilder till 2,95 gånger pengarna.

Lycka till!


Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
6 dec.
03:00
Calgary Flames - Arizona Coyotes
NHL
Spel: Calgary Flames -1,5
 
6 dec.
16:00
Marocko - Spanien
Fotbolls VM 2022
Spel: Spanien över 5.5 hörnor
 
6 dec.
16:00
Marocko - Spanien
Fotbolls VM 2022
Spel: Spelbyggare: Spanien vinner, Spanien U13.5 fouls, Marocko Ö1.5 kort & Amallah över 1.5 fouls
 
6 dec.
20:00
Portugal - Schweiz
Fotbolls VM 2022
Spel: BLGM + över 6.5 hörnor
 
6 dec.
20:00
Portugal–Schweiz
Fotbolls VM 2022
Spel: Oavgjort halvtid – Portugal fulltid
 
6 dec.
20:45
Dagens Trippel 6/12
Spel: Trippel
 
9 dec.
16:00
Weimers VM-trippel
Fotbolls VM 2022
Spel: Trippel
 
18 dec.
22:00
Fotbolls VM 2022 - Argentina
Fotbolls VM 2022
Spel: Argentina vinner VM guld
 
24 dec.
11:00
Fotbolls VM 2022 - Serbien
Fotbolls VM 2022
Spel: Serbien åker ut i kvartsfinal
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
6 maj
16:00
The Championship - Långtidsspel
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 maj
20:00
Serie A - Långtidsspel
Serie A
Spel: Lecce ramlar ur Serie A
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

60x pengarna på Ronaldo ikväll? Upphöjt odds!

Fotbolls VM 2022 6 december 2022

TISDAG: Fotbolls-VM rullar idag vidare med de två sista åttondelsfinalerna. Då kommer Hajper med en fin kampanj där vi får 60x pengarna på att Ronaldo gör mål med huvudet och att ... Läs mer

Från 6 x till 25 x pengarna på Brasiliansk dubbel från Hajper!

Fotbolls VM 2022 5 december 2022

MÅNDAG: Brasilien tar emot Sydkorea i en färgsprakande match som ska ge oss ett till kvartsfinallag. Lagen kommer till denna match med olika erfaranheter. Brasilien åkte på sin ... Läs mer

Inför Brasilien - Sydkorea VM 2022

Fotbolls VM 2022 5 december 2022

Brasilien åkte på en chockartad förlust mot Kamerun senast. Men tog sig ändå vidare som gruppsegrare. För Sydkorea var det en riktigt urladdning mot Portugal. Dels vände man och ... Läs mer

Inför Japan - Kroatien VM 2022

Fotbolls VM 2022 5 december 2022

Japan tog sig vidare från den svåra Grupp E och slog därmed ut självaste Tyskland. Kroatien i sin tur gick stark i Grupp F och förlorade inte en match. Nu möts lagen här och i ... Läs mer

Betway boost: Upphöjt odds på Morata att göra mål!

Fotbolls VM 2022 4 december 2022

TISDAG: Spanien har charmat oss igen med stort bollinnehav och mycket mål. Totalt 9 mål blev det i gruppspelet varav Morata gjorde tre av dem. Detta som inhoppare. Nu är han ... Läs mer