Speltips New Jersey Devils - Washington Capitals

Bild från Bildbyrån

Laget har börjat hitta stilen!

Vi går emot en härlig NHL-helg och natten till lördag har jag hittat ett intressant odds på ett lag som spelat upp sig senaste tiden. Bortalaget för aftonen, Washington Capitals har börjat hitta rätt och jag tycker att handikapplinan +1,5 mål har ett helt adekvat odds! Väl mött för en härlig drabbning i Metropolitan Division!

Ja efter en lite knackig start börjar spelet sitta för Capitals. Laget hade problem både offensivt och defensivt i starten. Nu däremot har de 7 poäng senaste fem matcherna och en stabil målskillnad om 11:11.
Det finns rutin i laget och kanske behövdes det lite motgång och inspelad tid för att gamla rävar som T.J. Oshie, Alexander Ovechkin, Yevgeni Kuznetsov och John Carlson skulle få till sitt rätta jag…
De har tajtat till spelet, fler hjälper till defensivt. Målvakter som är tillgängliga är Darcy Kuemper som stått 8 matcher, och sedan finns också Charlie Lindgren (2 matcher i målet).

  • Betydande skador i Devils

New Jersey Devils lider som de flesta känner till av att lagets poängligaledare Jack Hughes är week-to-week skadad. Det finns bredd offensivt hos Devils men avsaknaden är stor. Det har blivit 2 poäng på tre matcher utan Hughes.

  • Bra odds på handikapp-spelet

Med att Capitals börjar visa sitt rätta jag och klättrar i Metropolitan division tycker jag att vi har ett fint spel på förhand. Devils skador (kollas närmare start givetvis på sociala medier) är mycket betungande för laget. +1,5 mål för Capitals känns klart tilltalande och jag spelar det med 5 Units.