Speltips New York Islanders - Philadelphia Flyers

Bild från Bildbyrån

Kollektivet tar divisionskampen

Philadelphia Flyers har startat säsongen på ett förtroendeingivande sätt och får tipset i bortamatchen mot New York Islanders. Flyers har bra form och visat att de fått spelet att stämma så mitt tips blir Draw no bet Philadelphia Flyers.

Legendarcoachen John Tortorella har fått snitts på Flyers. Han är som sagt en rutinerad coach som ställer enorma krav på sina spelare - och det verkar som det har fungerat.

Laget toppar formtabellen med 10 poäng senaste fem matcherna med fina målskillnaden 22 gjorda och 11 insläppta.
Flyers spets bygger på spelarna Travis Konecny 11 mål och backen Travis Sanheim 16 poäng. Det är också bredd i laget då 8 spelare har tio poäng eller fler.
Min favorit är Travis Konecny. Inget lag går säkert när han är på isen. Han gör mål i powerplay och i fem-mot-fem, en mycket fin resurs.

Laget har både rutin i spelare som Sean Couturier 13 poäng och Cam Atkinson (lika många poäng) samt intressant framtid i rookien Bobby Brink 9 poäng (4+5)

Defensivt så finns då en offensiv back i Sanheim och bakom honom hittar vi nyttiga Walker och York. Flyers är ett kollektiv och det är så Tortorella vill ha det.
Den målvakt vi helst vill ha i Philadelphiamålet är Carter Hart. Hart är en veteran som just nu har 2,40 i GAA.

  • Speltips

Det här kan vara säsongen som Flyersfansen får kul med laget. Bortalaget för matchen har spelet och formen, bredden och defensiven, ett komplett lag som jag tror Islanders kan få svårt för natten till torsdag under Thanksgivinghelgen i Usa.

Det finns flera tänkbara varianter av spel viktat på Philadelphia, men mitt blir ett draw no bet (insatsen tillbaka på oavgjort) för Flyers med 4 Units.