Speltips Oskarshamn - Frölunda

Bild från Bildbyrån

Målrik match med skrällchans!

Oskarshamn tar emot Frölunda HC i torsdagens omgång av SHL. Jag tycker mig se en match som kommer bölja - där Frölunda lär föra matchen - men Oskarshamn kommer ta för sig och kanske till och med kan utmana om segern!

Jag lägger ett målspel på över 5,5 mål i matchen mellan Oskarshamn och Frölunda HC då jag ser en favorit som har trycket på sig att vinna och som spelet börjar lossna för och en hungrig underdog som kommer haka på racet och kriga för att snuva västkustlaget på alla poäng.

  • Oskarshamn

Vad Oskarshamn behöver är att ”få igång” fler kedjor. Jag tänker främst på att det finns sparkapital i internationella andrakedjan med Cameron Brace - Hynek Zohorna - Jiri Smejkal. Här finns som sagt lite att spela in och när det lossnar där kommer de ge luft under vingarna för Oskarshamn (kedjan har 5 poäng på tre matcher).
Bättre ser det ut för förstakedjan med Patrik Karlkvist - Antti Suomela (C) - Ahti Oksanen vilka har producerat 8 poäng varav 5 mål.

  • Frölunda

Frölundas har finslipat detaljer i sitt spel till det bättre. De har en stabil forwarduppsättning med spelare som komplettera varandra. Senast vann laget ganska komfortabelt hemma mot Växjö, måhända har laget nu en match mer i benen.

  • Speltips

Jag hoppas och tror vi kommer se en liknande matchbild och resultat som när Växjö Lakers var på besök i premiären - ett lag som för (Frölunda) och Oskarshamn som hakar på, och lägger därför över 5,5 mål i matchen till oddset 1,84 hos Betsson.