Speltips Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings

Bild från Bildbyrån

Kings regerar på bortais!

Natten till söndag svensk tid fortsätter Los Angeles Kings sin roadtrip på östkusten med mötet mot Philadelphia Flyers. Kings har bra flyt på spelet och faktum är att laget är obesegrat denna säsong på just resa från LA. Jag tror segertåget fortsätter och spelar Kings vinnare ordinarie tid.

Det är som sagt bra flyt på Los Angeles Kings spel just nu. Laget har börjat säsongen bra och spelet fungerar som sagt både borta och hemma. Obesegrade på road har laget vunnit över lag som Toronto Maple Leafs (1-4), Minnesota WIld (3-7) och nu senast torsdag natt mot Ottawa Senators (2-3).

Kings har ett enormt bra djup i sina offensiva uppsättningar. Förstalinan är givetvis tongivande med spelare som Anze Kopitar, Quinton Byfield och svenska Adrian Kempe. Fortsätter vi ner i ”hierakin” så finner vi en väl producerande andrakedja med assistkungen Kevin Fiala och jämna Pierre-Luc Dubois. Tredjekedjan har bland annat Danault och Moore.
I målet har Cam Talbot bäst statistik med ett GAA om 2,47 på åtta matcher.

Jag tycker att Philadelphia Flyers ser lite bättre ut i år. Nu finns lite frågetecken på defensiva skador som ni får följa upp i social kanaler.
Men Flyers ser inte så komplett som Los Angeles Kings. Flyers kommer kunna kämpa bättre om en slutspelsplats, kanske i form av WIldCard medan Los Angeles Kings kommer tillhöra toppen av Western Confernce.
Jag tror att Kings har mycket god chans för ytterligare en viktoria på bortais och lägger därmed västkustlaget som vinnare ordinarie tid med 5 Units.