Speltips Philadelphia Flyers - NY Islanders

Bild från Bildbyrån

Offensivt tillskott gör Islanders intressanta!

Natt till tisdag svensk tid möts Philadelphia Flyers och New York Islanders. Islanders har fått tillskott i truppen och har två stabila målvakter så mitt tips blir Islanders draw-no-bet i denna bortamatch.

Om vi börjar med att titta på hemmalaget så började de säsongen svagt för att sedan spela upp sig. Flyers leds av John Tortorella som är en coach som är känd för att kräva mycket av sina spelare. Laget har skador på bland annat Allison och MacEwen.

  • New York Islanders

Islanders har gjort en trade-affär och bytt till sig centern Bo Horvat från Vancouver Canucks. Horvat är ett stark offensivt tillskott till Islanders-truppen och han går direkt in i förstakedjan (med Bailey och Barzal) och i första powerplay-formationen. Han gjorde 54 poäng på 49 matcher denna säsong i Vancouver, och då var hela 31 stycken mål.

Med Horvat så kan Islanders laborerar fritt i formationerna. Laget har sedan tidigare intressanta spelare som Brock Nelson 46 poäng, nämnda snabbskrinnaren Mathew Barzal 43p och Anders Lee 35p.

  • Speltips

Offensivt finns nu alltså nya resurser i bortalaget. Tittar man på en annan av lagets styrkor så är det defensivt och deras målvakter. Islanders kan nämligen mönstra två målvakter av toppslag. Ilya Sorokin är förstamålvakt och givet val för matchen, han har GAA 2,38. Och så finns Semyon Varlamov GAA 2,67 som alternativ.

Jag tycker det är intressant att titta på New York Islanders här med förändringarna i truppen. Tror det kommer bli en bra injektion för dem och hoppas på resultat direkt.

Mitt tips blir New York Islanders draw-no-bet.