Speltips Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks

Bild från Bildbyrån

Fräckt målspel på het Anaheimspelare!

Siktet är inställt på en glödhet spelare i Anaheim Ducks, nämligen Frank Vatrano. Nattens spel går ut på att Vatrano gör mål i matchen mot Pittsburgh Penguins.

Med ett hat-trick mot Philadelphia Flyers lördag kväll och totalt 9 poäng hitintills på åtta matcher tycker jag det känns spännande med detta målspel på den 29-åriga forwarden.

Hemmalaget Pittsburgh Penguins har börjat ganska knackigt. I alla fall är de 6 poäng på åtta matcher säkerligen mindre än vad laget hade tänkt sig i öppningen av säsongen.
Senast fick de se sig besegrade av Ottawa Senators. Defensiven med backar som inte var riktigt samspelta och som lämnade målvakterna (byte i andra perioden) Tristan Jarry och Magnus Hellberg i sticket. Vem som står i nattens match återstår att se då det också finns vissa skador bland målvakter.

Jag fick se mig motbevisad då Anaheim Ducks hämtade upp ett 3-1 underläge mot Boston Bruins och vann på övertid. Motbevisad på det sättet att Ducks har fart och spelsinne nog att utmana de bästa.

Frank Vatrano som är nattens huvudperson spelar i en mycket intressant andraformation. I kedjan finns Centern Mason McTavish (20 år) som är 3+5. Som högerforward hittar vi 30-åriga Ryan Strome (2+8) som har förflutet i Rangers och Oilers.

Vatrano är het just nu och med det att han spelar mot ett lag som är lite sargat och saknar harmoni, och samtidigt finns i kreativ omgivning i andrakedjan gör att jag lägger 3 Units på mål i matchen natten till tisdag svensk tid.