Speltips Real Madrid - Ajax

Bild från Bildbyrån

Formsvagt hemmalag

En intressant match mellan regerande mästarna Real Madrid och Ajax. Senast lagen möttes vann Real med 1-2 men Ajax imponerade verkligen. Real hade det tufft första 30 minuterna men lyckades i andra halvlek få in två mål.

Real Madrid

Efter att lagen möttes senast så har Real spelat fyra matcher där man bara vunnit en av dem. Man har även förlorat alla tre hemmamatcher, dock var två av dem mot Barcelona. Man har även släppt in minst ett mål i sju raka matcher vilket tyder på ett svagt försvarsspel vilket vi har sett denna säsong. Real Madrid är även utan deras kapten Sergio Ramos på grund av en avstängning, detta kommer nog synas i matchen mot ett Ajax som kommer satsa allt framåt.

Ajax

Ajax har sedan lagen möttes vunnit sina tre matcher och gjort 13 mål, dock mot betydligt sämre motstånd till skillnad från vad Real har haft. Men ändå, 13 mål på tre matcher är inte dåligt. Senaste matchen fick vi se ett kreativt och löpvilligt Ajax som gav Real en riktig utmaning.

Spel

Mitt spel här blir att Ajax gör mellan 1-2 mål, detta har Ajax löst i deras tre senaste inbördes möten.