Speltips: Rungsted - Esbjerg 1/11 "Rungsted lägger i högsta växel på…
Speltips Rungsted - Esbjerg

Bild från Bildbyrån

Rungsted lägger i högsta växel på hemmais.

Den danska högstaligan i ishockey rullar, trots Covid-19 på i alla ishallar förutom Herlevs. Den senaste tiden är har tre lag verkligen tagit fart och kanske påbörjat ett litet ryck i tabelltoppen. Två av dem möts på söndagseftermiddagen när Esbjerg gästar Rungsted.

Rungsted

Rungsted hade ett tungt fjolår och hittade egentligen aldrig någon rytm. Av den anledningen värvade man tungt och etablerat, något som fått omedelbar effekt.

Med Hardt, Sarault och Wideman in har man spetsat till en redan stark offensiv och 25 mål på de 5 senaste matcherna är facit.

Efter 11 spelade matcher ligger man tvåa, två poäng bakom Aalborg, och med ett poängsnitt på fina 2,6. De enda förlusterna man har i ligan har också kommit mot just Aalborg, som fortsatt får ses som det bästa laget i ligan.

I fredags besegrade man lokalrivalen Rödovre med 3-1 på bortais utan att egentligen behöva förta sig.


Esbjerg

Om Rungsted hade en svajig fjolårssäsong var det inget mot Esbjerg. Nyss inflyttade i sin nya arena värvade man mycket, dyrt och etablerat men lyckades aldrig få till varken offensiv eller defensiv och säsongen slutade i ett enda stort "meh".

Man har gjort något liknande i år. Man har bytt ut i stort sett alla tilltänkta stjärnor och ersatt med nya och man hade lite bekymmer inledningsvis med att få ihop det. Det är som bortblåst nu och man reser till Rungsted med sex raka vinster i bagaget. Senast, i fredags, mot Herning på hemmais med 4-2.


H2H

Totalt: 1-1-3. Målsnitt 5,5

I Rungsted: 4-0-1. Målsnitt 6,8

Speltips

Det finns en annan stabilitet i Esbjerg i år men på pappret ligger styrkan fortsatt i offensiven. Man möter nu ett lag som gör över 4 mål i snitt per match och det är ett test jag inte tror att den här defensiven klarar av. När lagen möts brukar det bli intensiva och sevärda matcher, speciellt i Rungsted där hemmalaget driver upp ett bra tempo som brukar resultera i målglada matcher.

Med ett målsnitt på 6,8 lagen emellan de fem senaste i Rungsted och det faktum att hemmalaget alltid är otroligt offensiva hemma tror jag på en öppen match. Att Rungsted går hårt framåt passar Esbjergs kontringsoffensiv bra men hemmalaget är alldeles för bra för att stängas ner.

Över 5,5 mål spelas till 1,87 gånger pengarna.

Lycka till!

Gilla rek om du håller med Ridderwall

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
25 nov.
18:55
Olympiakos vs Manchester City
Champions League
Spel: City -1.5
 
25 nov.
19:00
Modo - Väsby
HockeyAllsvenskan
Spel: Modo -1.5
 
25 nov.
21:00
Bayern Munchen - Salzburg
Spel: Salzburg över 3.5 hörnor
 
26 nov.
18:55
Braga - Leicester
Europa League
Spel: 1X
 
26 nov.
19:00
Växjö - Malmö
SHL
Spel: Växjö vinner
 
26 nov.
21:00
Tottenham - Ludogorets
Europa League
Spel: Tottenham ht/ft & u 4,5 mål i matchen
 
28 nov.
18:30
Everton - Leeds
Premier League
Spel: ö 3 mål asian
 
29 nov.
14:30
Varbergs BOIS - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: MFF-vinst & ö 1,5 mål i matchen
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till Lille vs AC Milan

Europa League 24 november 2020

Viktiga poäng står på spel i Europa League för både Lille och Milan på torsdagskvällen. Till denna match kan du som ny kund hämta ett riskfritt spel hos Betfair Spelbörs på 100 ... Läs mer

Testa Spelbörsen - gratisspel till Liverpool vs Atalanta

Champions League 24 november 2020

På onsdagskvällen rullar Champions League vidare och denna gång med bland annat mötet mellan Liverpool vs Atalanta. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs ... Läs mer

Gratisspel till Man United vs Basaksehir

Champions League 24 november 2020

Champions League på tisdagskvällen där Manchester United spelar hemmamatch mot Basaksehir. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Få ... Läs mer

Riskfritt spel till Napoli vs Milan

Serie A 20 november 2020

På söndag spelas Serie A-matchen mellan Napoli och Milan. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du får du ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 20 november 2020

Spikar och skrällar är tillabaka till veckans omgång av Stryktipset och det är inte vilken omgång som helst. Vi har en återkomst för Premier League och hela 10 miljoner i jackpot! ... Läs mer