Speltips St. Louis Blues - New Jersey Devils

Bild från Bildbyrån

Offensiven är Devils styrka!

New Jersey Devils beger sig ut på en road-trip och andra anhalten för den blir hos St. Louis Blues. Hemmalaget kämpar efter att hitta formen medan Devils visar bra spel. Tycker New Jersey Devils har fått fart på offensiven och lägger att bortalaget vinner under ordinarie speltid.

Hemmalaget St. Louis Blues har blandat och gett lite hitintills denna säsong. Senaste två matcherna har laget gjort 1 mål och släppt in 9, så coach och spelare har inte bara förmågan att göra mål på agendan utan också att försöka hålla tätt bakåt.
Laget som sådant har i mitt tycke tappat i struktur. De tog sig inte till slutspel i fjol och de är många klasser lägre än när de vann cupen säsong 2018/19.

New Jersey Devils har börjat i linje med vad som ska förväntas av laget. De kommer med all säkerhet tillhöra topplagen i Metropolitan division och offensiven är deras absoluta styrka.

Devils har en förstalina med Jack Hughes, Timo Meier och Tyler Toffoli, den är en mix av framtida talang och rutin. I andrakedjan hittar vi svenska Jesper Bratt med Michael McLeod och Ondrej Palat, också det en välkomponerad kedja som redan haft framgång denna säsong.

Bortalaget kommer ha matchen mot Minnesota Wild i benen men det ska inte vara några större konstigheter för så rutinerade spelare.
Just att laget har visat sig målfarliga och att Blues kämpar för att hitta ett eget spel just nu gör att jag tycker New Jersey Devils ser intressantast ut. Jag spelar Devils vinst ordinarie tid med 4 Units.