Stryktipset Lördag 11 September » Analys & Tips | Bettingstugan

Stryktipset 11/9 » Tips, Analys & Förslag

Analys Stryktipset 11 September

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset Lördagen den 11 September hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Helgens Stryktipskupong ser ut som sig bör. Sju matcher från Premier League följs upp med sex kamper från Championship. Som grädde på moset har vi en smaskig jackpot (15 millar) att slåss om! Det finns gott om fina drag på kupongen, framförallt i det engelska finrummet. Kupongens skräll hämtas dock från andradivisionen och Vitality Stadium där ett överstreckat Bournemouth ska försöka fällas. Nu gasar vi mot 13!

⏰ Spelstopp: 15:59

💰 Banken! - Manchester United

Newcastle har inlett uselt samtidigt som Bruce alltjämt har sina två bästa keeperar på skadelistan, likaså navet Shelvey. De röda djälvarna från Manchester med Ronaldo i spetsen lär vinna detta komfortabelt. Given etta på Old Trafford.

💣 Knallen! - Barnsley

Barnsley har trots ett par tunga tapp under sommaren inlett fullt godkänt. The Tykes har plockat poäng i fyra av fem fajter. Gästerna vann motsvarande möte i fjol och nu när Bournemouth överstreckas är X2 av högsta prio.

1. Leicester - Manchester City 2

Det är två sargade manskap som ska mäta krafter på King Power Stadium. Rodgers har mängder av skador i backlinjen, dessutom är Pérez avstängd. Trots att Leicester står på sex poäng efter tre omgångar har det varit rätt tveksamma prestationer från The Foxes. 2-1-vinsten senast mot Norwich var knapp och långt ifrån övertygande. Peps ljusblå manskap gick på landslagsuppehåll i bättre slag – City piskade på både Norwich och Arsenal med hela 5-0. Pep saknar sina brasilianska stjärnor här, De Bruyne är även ett ständigt frågetecken. Detta bör dock inte påverka alltför mycket med tanke på den bredd som finns i truppen. Så länge inte tvåan överstiger 65 procent känns den som en vettig spik att inleda med.

2. Arsenal - Norwich 12

Det osar redan katt kring Arsenal som står på noll poäng och 0-9 i målskillnad efter tre omgångar. Arteta känns som en “dead man walking” och frågan är om han inte ryker ifall det inte blir tre poäng i det här jumbomötet. Partey ser fortfarande inte ut att vara helt fit for fight, frågetecken sätts också kring Smith-Rowe. Kaptenen Xhaka är dessutom avstängd. Bättre truppstatus är hos Norwich som stod för en väl genomförd match senast mot Leicester även fast det blev noll poäng. Ett sargat Arsenal som helt och hållet saknar självförtroende kan definitivt “Kanariefåglarna” rubba. Jag litar inte alls på Artetas manskap och garderar således ettan tidigt. Helgardera gärna ifall lädret tillåter.

Arsenal Martin Odegaard

3. Chelsea - Aston Villa 1X

De regerande Champions League-mästarna har inlett säsongen ruskigt starkt. Trots att Reece James drog på sig både rött kort och straff mot Liverpool så lyckades Chelsea gneta till sig en pinne på ett fullspikat Anfield. James är nu avstängd, Thiago Silva finns inte heller tillgänglig. Dessutom är både Kanté och Lukaku tveksamma till spel. Med dessa fundament känns trots allt inte ettan helt given på The Bridge. Aston Villa har öppnat säsongen helt okej, framförallt har nyförvärvet Ings fallit väldigt väl ut. Det ska också sägas Villa har ett par bortfall, att Martínez inte finns att tillgå i buren är ett tydligt avbräck. Men till rådande procent känns ändå krysset som en kul gardering att ha med på kupongens sena match.

4. Manchester United - Newcastle 1

Kupongens bank hittas i Manchester. Trots att The Red Devils inte riktigt fått fart på grejerna har Manchester United ändå skrapat ihop sju poäng efter tre omgångar. Framåt ser de rödklädda ruskigt starka, i synnerhet nu när Ronaldo är tillbaka på Old Trafford. Att Newcastle ska ha något att hämta i Manchester känns väldigt långsökt. The Magpies har öppnat säsongen uselt och allt talar för att “Skatorna” kommer få kriga i botten. Att Bruce har sina två bästa keeprar samt kuggen Shelvey på skadelistan ökar inte direkt skrällchanserna på “The Theatre of Dreams”. Banketta.

5. Southampton - West Ham 1X

Antonio och gänget ser precis lika fina ut som i fjol och står på sju poäng efter tre omgångar. Moyes West Ham har öst in mål under inledningen, inte minst Antonio som redan står på fyra pytsar. Den kraftfulle anfallaren är nu klubbens bästa målskytt någonsin i Premier League. Med det sagt kommer det inte att bli någon enkel tripp ner till sydkusten. Southampton stod för två bra prestationer innan uppehållet mot Newcastle (2-2) och Man United (1-1). I båda dessa matcher hade The Saints inte alls varit oförtjänta av poäng. Southampton brukar vara starka hemma på St. Mary’s och nu när tvåan säkerligen lär överstreckas utgår jag från 1X.

6. Brentford - Brighton 2

På Brentford Community Stadium i London gillas tvåan skarpt. Brighton fortsätter att spela en väldigt fin fotboll under Potter. The Seagulls har en oerhörd stabilitet i spelet samtidigt som det finns spets i spelare som Trossard, Lallana och Maupay. Samma potential finns det inte hos “Ponnes” Brentford. Jansson och company har visserligen inlett lovande och monterat ner Arsenal hemma i London, men känslan är att man inte kan dra några större växlar av en seger mot årets upplaga av The Gunners. Som lag håller jag Brighton klart högre och till rådande procent anser jag att tvåan är en given utgång. Krysset är ett vettigt komplement på större lappar.

7. Watford - Wolverhampton 2

Att Wolves står på noll poäng och noll gjorda mål efter tre omgångar är helt otroligt. “Vargarna” har förvisso mött Leicester, Man United och Tottenham, men sett till insatserna hade inte alls de orangeklädda varit oförtjänta av någon seger. Wolves har fått flera domslut emot sig och bränt otaliga målchanser. Anmärkningsvärt är att de orangeklädda står på 5,16 i expected points vilket säger det mesta. Trots avsaknaden av Jiménez tror jag Lages vargflock mycket väl kan få retroaktiv utdelning på Vicarage Road. Watford är en nykomling som förväntas husera i de nedre regionerna av tabellen. The Hornets har inte övertygat under inledningen och kommer Wolves upp i normal standard lär Sema och gänget få problem. Fin tvåa.

8. Blackburn - Luton 1X2

Blackburn Rovers har tappat en del spets från fjolåret. Dels har målkungen Armstrong lämnat för Southampton, påläggskalven Elliot har även återvänt till Liverpool. Trots dessa tapp har ändå Rovers sett helt okej ut under inledningen. Någon given segrare mot Luton Town är dock inte Mowbrays kumpaner. Luton är ett lurigt lag som sprattlar till när man som minst anar det. Bortsett från det rejäla bakslaget mot Birmingham (0-5) har Luton stått för flera skapliga insatser. Då värdet återfinns hos “Hattarna” vill jag få med garderingar tidigt. Alla tecken.

9. Bournemouth - Barnsley X2

Som ingressen antydde anser jag att favoriten måste försöka fällas på Vitality Stadium. Bournemouth är på pappret ett kompetent lag som likt i fjol förväntas slåss om topp 6, men här ser The Cherries ut att få ett för stort förtroende av det svenska folket. Några enkla matcher finns det knappast i Championship – innan uppehållet tappade “Körsbären” poäng mot både Hull och Blackpool, två nykomlingar alltså. Barnsley ser inte riktigt lika starka ut som förra säsongen, men trots detta har The Tykes plockat poäng i fyra av fem matcher. När spelvärdet ligger hos gästerna föredrar jag X2 på sydkusten.

10. Bristol City - Preston 1

Preston lyckades hemmaslå både nykomlingen Peterborough samt ett nedmonterat Swansea innan uppehållet. Överlag har dock de vitklädda sett skakiga ut. Poängspelaren Barkhuizen nätade i premiärförlusten mot Hull (1-4), sedan dess har han däremot varit skadad. Anfallaren uppges också missa den här matchen. Bristol City har i mitt tycke sett lite bättre ut. The Robins har fått lite ordning på laget efter att Pearson tog över klubben i våras. Bristol har tagit sex poäng på de tre senaste matcherna, och då ska det ändå sägas att hemmaförlusten mot Swansea inte riktigt speglade matchbilden. Även fast ettan inte är något superstreck ur ett värdemässigt perspektiv ser jag Pearsons gubbar som en potentiell spik, åtminstone på mindre system.

Bristol City Matty Jame

11. Coventry - Middlesbrough 1X

Coventry City har fått bästa tänkbara start hemma på nyrenoverade Coventry Building Society Arena. Här har både Reading och Nottingham kammat noll under inledningen. Det gamla svensklaget ser starkare ut än på många år. The Sky Blues har letts av Mark Robins sedan 2017 och grundspelet börjar se alltmer stabilt ut. Det finns dessutom stor potential i offensiven som leds av Waghorn och svensken Gyökeres. Efter fem omgångar är det bara toppduon West Brom och Fulham som skapat fler målchanser än Coventry sett till expected goals. Middlesbrough har varit på dekis under ett par års tid och årets upplaga ser tämligen medioker ut. Boro löser max en pinne. 1X ska man kunna sitta lugn i båten med.

12. Reading - QPR 12

Queens Park Rangers har haft bra utdelning så här långt. Trots att Londonlaget legat under i tre matcher är The Hoops alltjämt obesegrade. Sena mål från Dykes och Austin har varit melodin under inledningen. QPR har nu även förstärkt anfallet med Gray från Watford. Reading har inte sprungit lika bra under inledningen och värdlaget lider av tunga skador på Joao och Méïté. Kapacitet finns det ändå hos The Royals som så sent som i fjol slutade två pinnar före QPR. Stiger tvåan upp mot 50-strecket är det definitivt läge att gardera, först och främst med den värdemässigt fina ettan.

13. Stoke - Huddersfield 1

Huddersfield har blandat högt med lågt under inledningen. Trots att The Terriers tappat poäng mot Derby och torskat hemma mot Fulham med hela 1-5 står Hudds på tio poäng efter fem omgångar. Stoke står också på tre segrar, en oavgjort och en förlust. Rent spelmässigt ser The Potters däremot ut som ett skickligare fotbollslag. Med Fletcher längst fram finns det tyngd i anfallet, mittfältet med Powell, Clucas och Allen är även ett av seriens bästa. Vid normala fall ska Stoke vara ett nummer större än Hudds. Sannolik etta som lämnas allena.

1152 rader

1. Leicester - Man City 2

2. Arsenal - Norwich 1X2

3. Chelsea - Aston Villa 1X

4. Man United - Newcastle 1

5. Southamp. - West Ham 1X

6. Brentford - Brighton X2

7. Watford - Wolves 2

8. Blackburn - Luton 1X2

9. Bournem. - Barnsley X2

10. Bristol City - Preston 1X

11. Coventry - Mboro 1X

12. Reading - QPR 12

13. Stoke - Huddersfield 1

Redaktionen

Redaktionen

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Vanliga frågor & svar om Stryktipset 11 September

💸 Vart kan jag köpa andelar till Stryktipset?

Andelar till Stryktipset kan du köpa på Bettingstugans ombudssida.

Till Bettingstugans ombudssida

💰 Jackpot på Stryktipset den 11 September?

Stryktipset den 11 september har cirka 15 miljoner jackpot.

⏰ När är det spelstopp för Stryktipset 11 September?

Stryktipset den 11 September har spelstopp klockan 15:59.

⚽️ Vilka matcher är det på Stryktipset 11 September?

Följande matcher är med på Stryktipset den 11 september:

1. Leicester - Man City 

2. Arsenal - Norwich 

3. Chelsea - Aston Villa 

4. Man United - Newcastle 

5. Southamp. - West Ham 

6. Brentford - Brighton 

7. Watford - Wolves 

8. Blackburn - Luton 

9. Bournem. - Barnsley 

10. Bristol City - Preston 

11. Coventry - Mboro 

12. Reading - QPR 

13. Stoke - Huddersfield 

    🤓 Vart kan jag läsa analys till Stryktipset?

    Analys till Stryktipset kan ni läsa här inne på Bettingstugan. 

    Till alla Filip Brodds analyser

    Fler aktuella speltips

    SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
    8 aug.
    18:00
    Sandnes - Skeid
    Premier League
    Spel: Sandnes -1 AH
     
    8 aug.
    19:00
    Varberg - IFK Göteborg
    Allsvenskan
    Spel: Över 2,5 mål
     
    9 aug.
    20:45
    Rangers - Union Saint Gilloise
    Champions League
    Spel: Rangers -1.5
     
    11 aug.
    20:00
    FK Shkëndija - AIK
    Fotboll
    Spel: FK Shkëndija DNB
     
    16 aug.
    01:00
    JVM Ishockey
    Hockey-VM
    Spel: Team Canada vinner
     
    6 maj
    16:00
    The Championship
    Championship
    Spel: Sunderland Top 12 finish
     
    28 maj
    16:00
    Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
    Premier League
    Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
     
    28 maj
    16:00
    Brentford att bli nedflyttade
    Premier League
    Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
     
    31 maj
    16:00
    Bundesliga - Skytteligavinnare
    Bundesliga
    Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
     

    Fler spelnyheter & kampanjer

    Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

    4 augusti 2022

    Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

    Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

    28 juli 2022

    Erik Johansson fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC, som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar ... Läs mer

    Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

    19 juli 2022

    Erik Johansson bjuder på veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

    Spela på Sverige hos Lyllo Sport - Få 100 kr riskfritt spel!

    Dam-EM 2022 12 juli 2022

    EM 2022 är i full gång och så även Lyllo som nu öppnar sin sportsbook! I sitt välkomsterbjudande bjuder de på 100 kronor i ett riskfritt spel när du spelar på Sverige i EM! Ta del ... Läs mer

    Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

    Fotboll 1 juli 2022

    Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer