Stryktipset idag » Lördag 15 januari » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset idag 15/1 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 15 januari hos Svenska Spel. Nu med cirka 12 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Fulham

💥 Kupongens skräll

 • Southampton

1. Aston Villa - Man Utd 2

Returmöte då lagen möttes tidigare i veckan i FA-cupen där Man Utd vann med 1-0 på hemmaplan. Nu möts de igen i ligan och hemmafördelen går över till Aston Villa. Men det är ändå Man Utd som ska vara favoriter här och nu när matchen är streckad relativt jämn på kupongen gillar jag tvåan. Tar med krysset på mitt större system.

2. Burnley - Leicester 1X2

Lurig match där gästerna Leicester ska värderas som det klart bättre laget precis som tabellen visar. Men gästerna saknar mängder av spelare och med Burnleys hemmafördel ska de absolut kunna sno åt sig poäng här. Jag tycker dock både odds och streck sitter som de ska och jag ser inget större spelvärde här. Helgardering.

3. Wolves - Southampton X2

Mitttenmöte och här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Wolves blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Jag tycker det här är två lag som ska värderas som jämna och även om Wolves ska vara favoriter med sin hemmafördel tycker jag inte de ska ha över 50% chans till seger. Värdet ligger på gästerna och X2 spelas.

4. Newcastle - Watford 1

Bottenmöte där tre tunga poäng står på spel när Newcastle som befinner sig på nedflyttning tar emot Watford på "säker mark". Det skiljer dock bara två poäng mellan lagen och med sin hemmafördel ska Newcastle vara favoriter här. Jag utgår också från den raka ettan men tar med krysset på mitt större system.

5. Norwich - Everton X2

Ligajumbon Norwich fortsätter att rada upp förluster och jag ser ingenting som tyder på att lagets negativa trend ska vända. Nu får de besök av Everton som förvisso har en svag säsong men som ska gå in som relativt klara favoriter här ändå. Tar vi med krysset tror jag vi sitter trygga på X2.

6. Huddersfield - Swansea X2

Vi tar oss ner i Championshop där svenska folket stirrar för mycket på tabellen när ligasexan Huddersfield tar emot 17:onde placerade Swansea. Huddersfield saknar dock en hel del folk och är inte lika bra som tabellen visar. Spelbolagen ger lagen jämna chanser till seger och nu när ettan står över 50% mot tvåan under 30% är det inget snack om var spelvärdet ligger. X2 spelas.

7. Derby - Sheffield Utd X2

Ligajumbon Derby har en jobbig säsong och även om laget är bättre än sin tabellplacering då laget åkt på -12 poäng så är det ett svagt Derby i jämförelse med mittenlaget Sheffield Utd som jag också tycker är bättre än vad tabellen visar. Trots bortaplan ska Sheffield vara favoriter och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på X2.

8. Middlesbrough - Reading 1

Middlesbrough kommer med en fin form med fyra vinster och ett kryss på lagets fem senaste matcher och här på hemmaplan mot ett Reading som kommer från en 0-7 förlust ska hemmalaget gå in som stora favoriter. Även om ettan lär bli hårt pressad så tror jag hemmasegern är en stabil favorit som jag kliver på.

9. Millwall - Nottingham 1X

Två lag som står sig jämna i tabellen där det endast skiljer en poäng mellan lagen efter lite mer en halva säsongen spelad. Jag tycker också det är två lag som ska värdera som jämna och Millwall ska vara favoriter med sin hemmafördel. Jag utgår från 1X men utan något större spelvärde vill jag helgardera på mitt större system.

10. Fulham - Bristol City 1

Kupongens största favorit och det med all rätt när seriens i mitt tycke bästa lag Fulham tar emot ett mediokert Bristol City. Fulham såg urstarka ut senast när de vann med hela 7-0 borta mot Reading. Även om jag inte tror på ett liknande resultat här så tror jag på en stabil hemmaseger och jag spikar ettan.

11. Peterborough - Coventry 2

Här håller jag inte med svenska folket om att matchen ska vara helt jämn på förhand när Peterborough på en nedflyttningsplats får besök av ligatian Coventry. Trots bortaplan tycker jag Coventry är tillräckligt mycket bättre för att få favoritskapet här och tvåan till under 40% är en vettig spik som jag kliver på.

12. Preston - Birmingham 1X

Preston kommer med två fina vinster i ryggen i ligaspelet och på hemmaplan mot ett Birmingham som endast tagit en poäng på sina fem senaste matcher ska hemmalaget gå in som relativt klara favoriter. Jag tror också på en match som Preston dominerar och tar vi med krysset bör vi sitta bra på 1X.

13. QPR - West Brom 2

Vi avslutar med ett toppmöte när ligafemman QPR tar emot ligafyran West Bromwich. Även om det bara skiljer en placering och en poäng mellan lagen så tycker jag West Brom är det klart bättre laget här vilket också tydligt syns i oddsen där gästerna står runt 2.15 trots bortaplan. Nu har gästerna blivit streckade som underdogs på kupongen och då kliver jag på gästerna.

Stora raden - 2304kr

 1. Aston V. - Manch.U X2
 2. Burnley - Leicester 1X2
 3. Wolves - Southampton X2
 4. Newcastle - Watford X2
 5. Norwich - Everton X2
 6. Huddersfield - Swansea X2
 7. Derby - Sheffield Utd X2
 8. Middlesbrough - Reading 1
 9. Millwall - Nottingham 1X2
 10. Fulham - Bristol City 1
 11. Peterborough - Coventry 2
 12. Preston - Birmingham 1X
 13. QPR - West Brom X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
19 jan.
17:29
Dagens Trippel 19/1
Fotboll
Spel: Trippel
 
19 jan.
18:59
Södertälje - Tingsryd
HockeyAllsvenskan
Spel: Södertälje-seger under ordinarie speltid
 
19 jan.
19:00
Vita Hästen - Västerås
HockeyAllsvenskan
Spel: Västerås över 3.5 mål
 
19 jan.
20:30
Leicester - Tottenham
Premier League
Spel: 1X & ö 1,5 mål i matchen
 
20 jan.
18:59
Dagens Trippel 20/1
Spel: Trippel
 
20 jan.
19:00
Oskarshamn - Brynäs
SHL
Spel: Fredrik Olofsson att göra minst en poäng
 
20 jan.
19:00
Leksand - Växjö
Spel: Joel Kellman gör minst en poäng
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Idrottsgalan 2022 - Två stora favoriter gör upp om åtråvärda priset!

12 januari 2022

Idrottsgalan går av stapeln den 17 januari 2022 och ett av de mest åtråvärda priserna är förstås årets manliga respektive kvinnliga idrottare. Och i båda kategorierna är de två ... Läs mer

Stryktipskrönikan 8 Januari

7 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare och bettingexpert Jonas Weimer kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

Premier League 7 januari 2022

Det är FA-cupen i fokus när Stryktipset är tillbaka igen! 3e rundan ska spelas med en hel del fina lag från Englands högsta serier. Kupongen är dock knepig och kräver en bra spik ... Läs mer