Stryktipset idag » Lördag 25 september » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset idag 25/9 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 25 september hos Svenska Spel. Nu med cirka 25 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Fulham

💥 Kupongens skräll

 • Norwich

1. Brentford-Liverpool 2

Nykomlingarna Brentford har inlett säsongen strålande med endast en förlust efter fem omgångar men jag tycker samtidigt resultatet studsat lite väl bra för laget som troligtvis faller tillbaka i tabellen. Här väntar tuffast möjliga motstånd när de tar emot serieledarna Liverpool och gästerna ska såklart gå in som stora favoriter här trots bortaplan. Finns såklart en risk att tvåan blir rejält överstreckad här men jag tycker det finns andra favoriter att fälla och här tror jag det smartaste är att spara sina tecken och spika tvåan, vilket jag gör.

2. Leeds - West Ham 2

Leeds går tungt med noll vinster efter fem omgångar och varken offensiven eller defensiven verkar sitta för Bielsas Leeds. Nu får de besök av ett West Ham som inlett säsongen fin och som tog en tung seger i veckans cupmatch mot ett Man Utd som förvisso roterade. West Ham ska dock gå in som favoriter här trots bortaplan och med tanke på att Leeds är motståndet vilket innebär att det troligtvis blir en målrik match med låg sannolikhet för kryss tror jag tvåan här är en vettig spik som jag kliver på. Tar dock även med ettan på mitt större system.

3. Leicester-Burnley 1X

Leicester har inte riktigt fått det att lossna inledningsvis med sex poäng efter fem omgångar men jag tycker ändå inte vi ska dra alltför stora slutsatser såhär tidigt in på säsongen. Leicester är fortfarande ett starkt lag och här ska de gå in som stora favoriter hemma mot ett Burnley som känns riktigt svaga denna säsong. Burnley har endast tagit en poäng efter fem omgångar och det blir nog tufft att lösa poäng här. Men ettan har blivit överstreckad vilket gör att jag iallafall vill få med krysset. 1X spelas och det bör räcka långt.

4. Everton-Norwich X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag när ligasexan Everton tar emot ligajumbon Norwich. Visst talar det mesta för hemmalaget här som tar emot ett Norwich som fortfarande står utan poäng efter fem omgångar. Men Norwich kommer inte gå utan poäng resten av säsongen och hur svaga de än inlett så ska de ha över 30% chans till poäng i denna match. Spelbolagen ger gästerna runt 40% chans till poäng i denna match och med det sagt finner jag värde i X2 till 30% som spelas.

5. Watford-Newcastle X2

Två av seriens svagaste lag där Watford inlett bättre med sex poäng efter fem omgångar kontra Newcastle som fortfarande jagar sin första seger med endast två poäng efter fem omgångar. Men jag tycker ändå dessa lag ska värderas som jämna och frågan är om inte Newcastle ska ses som snäppet vassare. Watford ska iallafall gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tror det här kan bli en tight match där Newcastle absolut ska kunna nypa åt sig både en eller tre poäng. X2 spelas.

6. Blackburn-Cardiff X2

Vi tar oss till Championship och en lurig match mellan två lag som det endast skiljer två poäng mellan efter åtta omgångar och precis som tabellen visar ska lagen också värderas som jämna. Blackburn med en något vassare form och framförallt en hemmafördel ska gå in som knappa favoriter men inget utfall skulle överraska mig i denna match. Jag tycker svenska folket överskattar favoritskapet något där Blackburn ges runt 50% chans till seger. Jag ser lillvärde på gästerna och då vi inlett med ett gäng favoriter måste skrällarna hittas. X2 spelas.

7. Birmingham-Preston 1

Birmingham kommer med två riktigt svaga insatser i ryggen med en 1-4 förlust hemma mot Fulham och senast en 3-0 förlust borta mot nykomlingarna Peterborough. Nu väntar en tuff match mot ett Preston som kommer med fem raka utan förlust. Men jag tycker inte man ska överskatta formfaktorn utan istället titta mer på grundstyrkan där Birmingham är det bättre laget och med sin hemmafördel ska de gå in som favoriter. Kan ettan hålla sig runt 45% tycker jag det är en okej spik som jag utgår från men jag tar med krysset på mitt större system.

8. Blackpool-Barnsley 1X

Lurig match mellan två lag som båda står på åtta poäng efter åtta omgångar och poängskörden ger en rättvis bild då lagen ska värderas som jämna. Blackpool ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men denna match känns verkligen öppen. Jag tycker dessutom både odds och streck sitter som de ska och jag ser inget större spelvärde i denna match. Jag utgår från 1X som bör räcka långt men jag tar med alla tecken på mitt större system.

9. Bristol C - Fulham 2

Bristol City kommer med en fin form med fyra raka utan förlust och laget smyger med bakom toppstriden. Nu tror jag dock den sviten tar slut när de tar emot ligatvåan Fulham som förvisso förlorade senaste ligamatchen hemma mot Reading men det ska ändå vara en rejäl klasskillnad mellan dessa lag. Det är sällan en favorit på Stryket inte är överstreckad och här har vi ett sådant fall då tvåan till runt 50% är spelvärd och det är kupongens bästa spik enligt mig.

10. Nottingham-Millwall 1X2

Väldigt lurig match när nästjumbon Nottingham tar emot 17:onde placerade Millwall. Nottingham har inlett säsongen svagt men tog säsongens första seger förra helgen och har dessutom fått vila i veckan till skillnad från Millwall som spelade en tuff match mot Leicester redan i onsdags. Lägg till hemmafördelen och Nottingham går in som knappa favoriter här men det är verkligen en match som är helt öppen på förhand. Jag ser inget större spelvärde och vill få med alla tecken här, helgardering.

11. Sheffield U - Derby 1

Sheffield United kommer med fem raka utan förlust men det har blivit lite väl många kryss vilket gjort att klubben tappat mark från toppen. Men här ska de ha goda chanser till seger på hemmaplan mot ligajumbon Derby som går tungt och som nu åkt på poängavdrag pga ekonomiska skäl. Favoritskapet är pressat men ettan ska ligga väldigt nära till hands i denna match och jag utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

12. Stoke-Hull 1

Stoke stod för en svag insats förra helgen med en förlust mot ligajumbon Derby men de studsade tillbaka i veckan med en seger borta mot Watford i cupen. Här ska de gå in som stora favoriter på hemmaplan mot bottenlaget Hull som sett oerhört svaga ut de senaste veckorna och jag ser inget som tyder på att ett trendbrott ska komma här. Jag förväntar mig en matchbild som Stoke dominerar och även om favoritskapet är pressat så spikar jag den troliga ettan.

13. Swansea-Huddersfield 1X

Swansea går tungt med fem raka utan seger men jag tycker ändå laget är bättre än vad tabellen visar och här ska de gå in som favoriter på hemmaplan mot ett Huddersfield som blandat och gett inledningsvis. Jag tror svenska folket kommer stirra på tabellen här och många kliver nog på X2. Jag litar dock på marknaden som ger Swansea favoritskapet och 1X blir mitt val.

Stora raden - 2304kr

 1. Brentford-Liverpool 2
 2. Leeds - West Ham 1 2
 3. Leicester-Burnley 1X
 4. Everton-Norwich X2
 5. Watford-Newcastle X2
 6. Blackburn-Cardiff X2
 7. Birmingham-Preston 1X
 8. Blackpool-Barnsley 1X2
 9. Bristol C - Fulham 2
 10. Nottingham-Millwall 1X2
 11. Sheffield U - Derby 1X
 12. Stoke-Hull 1
 13. Swansea-Huddersfield 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
8 aug.
18:00
Sandnes - Skeid
Premier League
Spel: Sandnes -1 AH
 
8 aug.
19:00
Varberg - IFK Göteborg
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål
 
9 aug.
20:45
Rangers - Union Saint Gilloise
Champions League
Spel: Rangers -1.5
 
11 aug.
20:00
FK Shkëndija - AIK
Fotboll
Spel: FK Shkëndija DNB
 
16 aug.
01:00
JVM Ishockey
Hockey-VM
Spel: Team Canada vinner
 
6 maj
16:00
The Championship
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

4 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

28 juli 2022

Erik Johansson fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC, som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

19 juli 2022

Erik Johansson bjuder på veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer

Spela på Sverige hos Lyllo Sport - Få 100 kr riskfritt spel!

Dam-EM 2022 12 juli 2022

EM 2022 är i full gång och så även Lyllo som nu öppnar sin sportsbook! I sitt välkomsterbjudande bjuder de på 100 kronor i ett riskfritt spel när du spelar på Sverige i EM! Ta del ... Läs mer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer