Speltips Stryktipset » Lördag 6/8

Stryktipset idag 6/8 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 6 augusti hos Svenska Spel. Nu med 13 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Chelsea

💥 Kupongens skräll

 • Luton

1. Everton - Chelsea 2

Premiär i Premier League där Everton inleder mot Chelsea och här tycker jag faktiskt vi har kupongens bästa spik. Tycker att Everton känns väldigt svaga inför denna säsong och här förväntar jag mig en matchbild som Chelsea dominerar. Trots bortaplan ska Chelsea vara tydliga favoriter och kan tvåan hålla sig under 60% tycker jag det är en vettig spik att inleda kupongen med. 

2. Tottenham - Southampton 1X

Tottenham är verkligen hypade inför denna säsong och även om laget känns spännande så är jag inte övertygad ännu. Här ska de dock gå in som stora favoriter i sin ligapremiär på hemmaplan mot ett svagt Southampton. Men till över 70% tycker jag inte att Tottenham är en särskilt spännande spik även om det är ett troligt utfall. Jag vill iallafall få med krysset här och 1X blir mitt val vilket ändå bör räcka.

3. Newcastle - Nottingham 1

Blir spännande att följa detta nyrika Newcastle när Saudi får sin första säsong från start. På pappret är det ett starkare Newcastle än på länge och vi bör förvänta oss att laget iallafall når upp till den övre halvan av tabellen, allt annat vore ett misslyckande. Här får de också en bekväm premiär när de får besök av nykomlingarna Nottingham som jag inte tycker har förstärkt tillräckligt för att klara av Premier League. Newcastle ska gå in som tydliga favoriter och jag kliver på den raka ettan. 

4. Leeds - Wolves 1X2

En lurig match mellan två lag som jag tycker ska värderas som relativt jämna inför denna säsong där båda lagen lär sluta på den undre halvan av tabellen men bör också lyckas hålla sig undan bottenstriden. Leeds ska gå in som favoriter här med sin hemmafördel men jag kan absolut se Wolves sno åt sig poäng. Tycker både odds och streck sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering.

5. Bournemouth - Aston Villa 2

Nykomlingarna Bournemouth står inför en tuff säsong då jag inte tycker laget var särskilt överlägsna i Championship förra säsongen och jag tycker heller inte att de har förstärkt tillräckligt för att hålla sig undan en bottenstrid denna säsong. Nu får de besök av Aston Villa i premiären och även om nykomlingar brukar kunna sprattla till i början av säsongen så tror jag på Aston Villa här. Till under 50% tycker jag från tvåan men jag tar även med krysset på mitt större system.

6. Bristol City - Sunderland X2

Vi tar oss ner i Championship och en lurig match när Bristol City tar emot Sunderland. En omgång har spelats här där Bristol inledde med en 2-1 förlust mot Hull samtidigt som Sunderland fick med sig en poäng mot Coventry. Jag tycker att detta är två relativt jämna lag där jag nog ändå värderar Sunderland snäppet högre. Bristol ska dock vara favoriter med sin hemmafördel men jag håller inte med svenska folket om att Bristol ska ha runt 50% chans till seger här. Tycker spelvärdet ligger på Sunderland och X2 blir mitt val.

7. Burnley - Luton X2

Burnley gjorde en fin premiär när de bekvämt slog Huddersfield och här ska de gå in som tydliga favoriter mot ett Luton som inledde med ett kryss. Men jag tycker även här att hemmafavoriten blivit lite väl stora favoriter och Burnley till runt 65% ser jag inget större spelvärde i. Spelbolagen ger Burnley runt 55% chans till seger vilket känns mer rimligt och med det sagt tycker jag spelvärdet ligger på Luton och X2 liras.

8. Preston - Hull 1

Preston inledde säsongen med ett kryss mot Wigan samtidigt som Hull vann sin premiär mot Bristol City. Men en omgång säger inte särskilt mycket och jag tycker fortfarande Preston ska ses som det bättre laget här. Med sin hemmafördel är det inget snack om att Preston ska vara favoriter här och på en kupong med få spelvärda favoriter tycker jag ettan här är en okej spik till runt 50%. Utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

9. QPR - Middlesbrough 2

Här tycker jag svenska folket kommit lite snett på det när QPR blivit streckade till knappa favoriter hemma mot Middlesbrough. Tycker definitivt att Middlesbrough ska värderas som det bättre laget här och trots bortaplan tycker jag gästerna ska gå in med en liten fördel. Nu när Middlesbrough är streckade till underdogs tycker jag att spelvärdet ligger på gästerna. Tror dock strecken kommer jämna ut sig men jag ser ändå värde i tvåan som jag utgår från, tar dock med krysset på mitt större system.

10. Reading - Cardiff 1X

En oviss match där Reading inledde säsongen med en 0-1 förlust och Cardiff vann sin premiär med 1-0. Cardiff ska kanske värderas som snäppet vassare men med en ganska tung hemmafördel är det ändå Reading som ska vara favoriter här. Tycker dock det känns väldigt ovisst och jag ser inte heller något större spelvärde på kupongen. Utgår från 1X men helgarderar snabbt på mitt större system. 

11. Swansea - Blackburn X2

Återigen en oviss match från Championship när Swansea tar emot Blackburn och det är två lag som värderades som jämna inför säsongen och jag tycker inte premiäromgången ändrade något av den värderingen. Swansea ska då gå in som favoriter hemma i Wales men jag tycker ändå Swansea blivit lite för stora favoriter på kupongen där ettan är streckad till runt 50%. Tycker att spelvärdet ligger på Blackburn och X2 blir mitt val. 

12. Sheffield Utd - Millwall 1

Sheffield förlorade sin premiär mot ett starkt Watford men jag tror ändå laget ska ha goda chanser att studsa tillbaka här mot Millwall. Sheffield Utd har ett starkt lag på pappret och bör vara ett topplag denna säsong, och hemma mot Millwall bör det vara tre poäng som gäller. Favoritskapet är ganska pressat för att vara en match i jämna Championship men jag har ändå en stark tro på hemmalaget här och jag kliver på den raka ettan. 

13. Stoke - Blackpool 1X

Stoke stod för en svag premiär när de förlorade med 2-0 mot Millwall men här tror jag ändå på Stoke mot ett Blackpool som förvisso stod för en fin premiär men som är det sämre laget här. Tycker förvisso att streck och odds sitter ganska korrekt och för den som har råd är en helgardering inte fel att kliva på. Men jag nöjer mig med 1X som jag tror räcker långt här. 

Stora raden - 2304kr

 1. Everton - Chelsea 2
 2. Tottenham - Southampton 1X
 3. Newcastle - Nottingham 1
 4. Leeds - Wolves 1X2
 5. Bournemouth - Aston Villa X2
 6. Bristol City - Sunderland X2
 7. Burnley - Luton X2
 8. Preston - Hull 1X 
 9. QPR - Middlesbrough X2
 10. Reading - Cardiff 1X2
 11. Swansea - Blackburn X2
 12. Sheffield Utd - Millwall 1
 13. Stoke - Blackpool 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se