Speltips: Tampa Bay Lightning - NY Islanders 13/6 "Ett…
  • Hem
  • NHLdn
  • Tampa Bay Lightning - NY Islanders
Speltips Tampa Bay Lightning - NY Islanders

Bild från Bildbyrån

Ett ishockeymaskineri

Semifinal game 1. Fjolårets mästare Tampa möter ”uppstickaren” New York Islanders i semifinal i Stanley Cup. Vi kommer se två diciplinerade lag där Tampa har en vassare offensiv och krut i arsenalen.

Jag har tidigare lagt långtidsspel inom slutspelet. Här tänker jag att utgångsoddset 1,45 har mindre spelvärde och går på en hcplinan i matchserien -1,5 (alltså att Lightning går vidare med två matchers differens).

Jag lyfter än en gång fram Tampas Head Coach Jon Cooper. Han har dirigerat sina mannar till denna framgång i slutspelet. Den 53 åriga coachen är inne på sin nionde säsong i Tampa och har slipat fram en grupp spelare som just nu går som ett väloljat ishockey maskineri.

Stjärnmålvakt

En stor del till framgångarna är Tampas målvakt. Andrei Vasilevskiy har storspelat i målet med en räddningsprocent på 0.934. Den ryska stjärnmålvakten har fått mycket stöd från sina backar men ingen skugga över hans prestation - enastående!

Det är fortfarande så att Lightnings backar ännu inte producerat några mål i grundserien. Däremot har de bidragit som nämnt defensivt och det har blivit en hel del assist, närmare bestämt 23 stycken poäng. Bäst i assistligan är svenske Victor Hedman (11).

Offensivt så har vi en handfull spelare som gör det riktigt riktigt bra just nu. Brayden Point (8 mål) och Alex Killorn (6) toppar skytteligan. Följt av namn som Stamkos och ryska injektionen Nikita Kucherov.

Coachernas match

Vad säger man om motståndarna då? Jo också här har vi en slipad coach i Barry Trotz (58 år). 1998-99 tog Trotz som Head Coach i Nashville Predators. Han är känd för sitt organiserad försvarsspel med exakta positioner för alla sina spelare på isen. Deras stjärna i speluppbyggnaden är snabbskrinnande Mathew Barzal. Islanders skytteliga leder Kyle Palmieri (7).

Nu tror jag dock att virket inte räcker mot Tampas tyngd. Jag till och med lägger lite extra i insatsen på detta bett, nämligen 8/10 units.
Alternativspel är att plocka ft-vinster för Tampa i matchserien.

obs! Matchserien startar 13/6

MItt spel i semifinalen

  • Tampa går vidare -1,5 i matchserien. Odds 1,82 Unibet 8/10 units.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
20 sep.
19:00
Hammarby - Varberg
Allsvenskan
Spel: Hammarby vinner & Över 1,5 mål i matchen
 
20 sep.
20:45
Udinese - Napoli
Serie A
Spel: Båda lagen gör mål
 
20 sep.
20:45
Udinese - Napoli
Serie A
Spel: Napoli vinner
 
21 sep.
20:45
Fiorentina - Inter
Serie A
Spel: BLGM + över 2,5 mål (match)
 
26 sep.
03:00
Dan Hooker vs. Nasrat Haqparast
UFC
Spel: Nasrat Haqparast vinner
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer