Speltips: West Ham - Southampton 26/12 "Ryggareken om West Ham vs…
Speltips West Ham - Southampton

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om West Ham vs Southampton

West Ham

West Ham började säsongen bra och visade tydlig aspiration på en topp fyra-placering. Deras prestationer har dock sjunkit lite på sistone, och de tappar poäng på ett något alarmerande sätt. Ska man vara med i matchen så bör man vinna mot Southampton. De är fortfarande placerade på femte plats i tabellen, och om inte Arsenal hade börjat spela bra igen så skulle de ha varit i en bekväm position. Hur som helst så måste West Ham även dom komma tillbaka till sin vinnande form – konkurrensen kommer att bli hård. Men förutsättningarna finns där, Hammers spelar nu hemma och tar sig an ett av de svagaste lagen i EPL (enligt nuvarande form).

West Ham har bara förlorat två gånger på hemmaplan den här PL-säsongen, och en av dessa förluster kom mot Manchester United.

Dessutom så har man inte förlorat mot Southampton på sina 8 senaste matcher och har imponerande nog gjort tre eller fler mål i fyra av de senaste åtta mötena. Dessutom fyra raka vinster mot Southampton hemma (12-1 i ackumulerat resultat).

The Hammers förlorade dock med 2-0 på bortaplan mot ett pånyttfött Arsenal sist. Sedan slutet av november har de varit inne på en oroväckande serie av framträdanden. Men innan dess var de på långa segersviter och gjorde mål på löpande band.

Truppen:
Antonios kanske inte riskeras från start även om han är tillgänglig för urval eftersom han har varit sjuk i corona.

Andriy Yarmolenko kan ges en chans på mitten, medan Pablo Fornals och Sead Benrahma båda hoppas på att spela efter att ha hamnat på avbytarbänken i mitten av veckan.

Vladimir Coufal, efter avstängning, och Ben Johnson, efter skada, förväntas ockupera ytterbackspositionerna.

West Ham United möjliga startuppställning: Fabainski; Coufal, Dawson, Diop, Johnson; Ris, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; YarmolenkoSouthampton

Southampton är på en lång run utan vinst och de släpper ofta in mål. Under säsongen så har man bara mäktat med att vinna tre gånger. Anledningen är att Southampton är ett av de sämsta lagen i tävlingen för tillfället. Man har nu spelat sex matcher utan seger. Totalt är man utan seger i 17 av sina senaste 21 matcher.

Truppen:

Hasenhuttl kommer att överväga att göra flera ändringar trots att man fick med sig poäng senast. Fraser Forster kan komma att ersätta Willy Caballero om han har återhämtat sig helt från skada medan Theo Walcott kan återkallas på högerkanten.

Möjlig XI: Caballero; Livramento, Salisu, Lyanco, Walker-Peters; Walcott, Ward-Prowse, Romeu, Redmond; Broja, Tella


REK

Räkna med att West Ham utnyttjar denna match på bästa sätt och lägger upp tre välbehövliga poäng på tavlan. De behöver bli ett vinnande lag igen och detta är en fantastisk möjlighet att leverera en vinst för att maxa självförtroendet inför kommande utmaningar.

  • 1.90 hos comeon. 6u.--

Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör tre system idag. I två systemen har vi 10 andelar á 254 kronor vardera. I det sista systemet har vi 6 andelar á 423 kronor vardera. Sista andelsköp: 15:54. Nu kör vi!

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-sista-minuten-med-ryggareken/spel/590453/2206170

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/2206172

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips/spel/822293/2206173

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 jan.
02:07
Dagens Trippel 23/1
Premier League
Spel: Trippeln
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Idrottsgalan 2022 - Två stora favoriter gör upp om åtråvärda priset!

12 januari 2022

Idrottsgalan går av stapeln den 17 januari 2022 och ett av de mest åtråvärda priserna är förstås årets manliga respektive kvinnliga idrottare. Och i båda kategorierna är de två ... Läs mer