Unibet TV

Se massvis med sport på Unibet TV

Unibet TV

Titta på hundratals direktsända sportevenemang helt gratis hos Unibet. Det enda du behöver är ett Unibet-konto och en mindre summa pengar på ditt konto så kan du ta del av Unibets egna sportkanal Unibet TV. Unibet är förvisso inte det enda spelbolaget som erbjuder livestreaming av sport på sin hemsida men Unibet TV är mer än bara så. Här får du bland annat en tablå där du kan se exakt vilka kommande sportevenemang som kommer att livesändas på Unibet TV. Livesändningarna sker med en fördröjning på cirka fem till tio sekunder likt vanlig TV sändning av sport.

Nya kunder som vill se Unibet TV kan ta del av en oddsbonus värd 1000 SEK hos Unibet.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 500 SEK gratisspel

Unibet TV är kostnadsfritt

Unibet TV är gratis och är ett perfekt alternativ för dig som har tröttnat på att betala dyra pengar hos dom olika TV-distributörerna.  Unibet TV har ett stort sortiment av livesändning av sportevenemang och det som krävs att att du skapar ett Unibet konto och sätter in en mindre summa till ditt konto. Du behöver inte spela för dessa pengar utan du kan låta dem ligga på ditt konto tills dess att du tröttnat på tjänsten. Men Unibet TV är även ett perfekt alternativ för dig som gillar att betta, framförallt med livebetting då du kan kolla på matcher samtidigt som du enkelt placerar ett spel och följer matchen. Skulle det vara så att du har spelat bort dina slantar och har noll kronor på ditt Unibet konto så kan du fortsätta kolla på Unibet TV i 24 timmar framåt.

Vilka sporter och ligor sänder Unibet TV?

På Unibet TV kan du följa direktsänd sport i alla former. Här kan du se allt från stormatcher i de europeiska fotbollsligorna till tennis ner på Challenger touren. Exakt vilka rättigheter Unibet TV besitter går spelbolaget inte ut med officiellt, förhoppningsvis sker det en förändring gällande detta inom kort från Unibet. Men vi på Bettingstugan kan garantera dig att Unibet TV har ett grymt utbud för många olika sporter. Unibet TV har en bra tv-tablå där du enkelt kan se vilka kommande evenemang som Unibet TV kommer att livestreama. För att veta vilka matcher som kommer att direktsändas så har Unibet markerat dessa matcher med en TV-ikon.

Exempel på sporter som sänds på Unibet TV

 • Tennis - ATP, WTA, Challenger mm.
 • Fotboll - Bundesliga, AFC Champions League, Serie A mm.
 • Ishockey - KHL mm.
 • Baseboll
 • Basket
 • Snooker
 • Handboll

Tekniska krav för Unibet TV

För att kunna kolla på Unibet TV på din dator krävs det att du har de senaste versionerna av Java och Adobe Flash Player. Unibet rekommenderar att du använder dig av webbläsare som Google Chrome, Firefox eller Internet Explorer för en bra upplevelse av Unibet TV. Förutom det kan det vara bra att du har den senaste versionen av din webbläsare för bästa möjliga livestreaming.

 • Senaste versionen av Adobe Flash Player
 • Senaste versionen av Java
 • Rekommenderade webbläsare - Google Chrome, Firefox och Internet Explorer

​Unibet TV från mobilen

Unibet TV

Det fungerar utmärkt att använda tjänsten Unibet TV från mobilen och surfplattan även om inte alla matcher finns tillgängliga här. Du kan enkelt ta reda på om matchen du vill kolla på kommer sändas på mobilen genom att klicka dig in på Unibet TV där spelbolaget listar upp alla pågående och kommande direktsändningar. Unibet TV fungerar från både iOS-enheter som Iphone och Ipad samt Android-enheter från mobiler och surfplattor.

Det enklaste sättet att använda Unibet TV från mobil eller surfplatta är genom att använda Unibets app som verkligen håller hög klass. Om du trots allt inte skulle vilja ladda ner appen så fungerar det också utmärkt att livestreama sport direkt från Unibets mobilanpassade webbsida som du automatiskt kommer in till om du loggar in från en mobil enhet.

FAQ Unibet TV

Kostar det att kolla på Unibet TV?

Unibet TV är gratis och det enda du behöver är ett Unibet konto samt en mindre summa på ditt konto. Pengarna på ditt konto behöver du inte spela för utan du kan låta dem ligga och vila endast för att kunna utnyttja Unibet TV. Skulle du spela bort dina pengar kan du fortsätta kolla på Unibet TV i 24 timmar.

Sker sändningen i direktsändning?

Unibets livestreaming sker i princip i realtid. Fördröjningen brukar vara max 10 sekunder vilket inte skiljer sig från direktsänd sport som du kollar på från TV. Ibland kan fördröjningen vara längre beroende på hastigheten på ditt bredband. Ett rekommendation är att ladda ner den senaste versionen av din webbläsare samt Adobe Flash Player och Java för bästa möjliga upplevelse.

Går det att kolla på Unibet TV från mobilen?

Unibet TV fungerar utmärkt att kolla från både mobil och surfplatta. Oavsett om du har en Android eller IOS enhet fungerar det felfritt att kolla på Unibet TV. Det enda som krävs att du har någorlunda bra internet på din mobila enhet.

Vilka sporter och ligor sänds på Unibet TV?

Exakt vilka ligor och sporter som Unibet sänder går spelbolaget inte ut med. Men vi vet att det är ett stort utbud med allt från fotboll och ishockey till tennis och basket. Du kan enkelt se vilka kommande sportevenemang som kommer att sändas på tablån för Unibet TV. Varje match som direktsänds eller kommer att direktsändas har en TV-ikon bredvid sig.