Exklusiv tävling! Se Holland - Sverige live. Vi lottar ut en resa för…
 • Hem
 • Kampanjer
 • Exklusiv tävling! Se Holland - Sverige live. Vi lottar ut en resa för två till Amsterdam
Bb170609 Ln092
Kampanj

Exklusiv tävling! Se Holland - Sverige live. Vi lottar ut en resa för två till Amsterdam

VM-kval 27 september 2017

Unik kampanj från Bettingstugan där vi i samarbete med LeoVegas lottar ut en resa för två till Amsterdam inklusive matchbiljetter för att se avgörandet i VM-kvalet mellan Holland - Sverige. Vinnaren ansvarar själv för bokning av hotell och flyg, för det får vinnaren 10 000 kr i ersättning från LeoVegas på spelkontot. Registrera ett konto hos LeoVegas via denna sida och ge dig själv chansen att få ett minne för livet!

Det återstår endast två omgångar av VM-kvalet och spänningen i grupp A är olidlig. Det “nya” svenska landslaget har så här långt varit en positiv överraskning och bjudit oss på prestationer som vi sent kommer glömma. Toivonens sena segermål på Friends Arena mot Frankrike är redan en klassiker. Vinsten mot Frankrike gör att Sverige fortfarande har häng på den åtråvärda förstaplatsen i Grupp A men fokus är dock på att hålla Holland bakom sig i tabellen och säkra andraplatsen, vilket i så fall skulle leda till ett playoff. Det mesta talar nu för att avgörandet för grupp A sker den 10:e oktober i Amsterdam, då Sverige spelar sista gruppspelsmatchen mot Holland. Registrera ett konto hos LeoVegas idag och gör en insättning för minst 100 kr så har du möjlighet att bli den lycklige vinnaren!

Utöver att delta i kampanjen får du som ny spelare en bonus på 100% upp till 1000 kr + 200 kr i gratisspel. 

Skapa konto och anmäl dig till kampanjen här 

Regler & Villkor

 • Alla som skapar konto mellan kl 00:01 den 19 september och kl 23:59 den 3 oktober 2017 genom denna sida är med i utlottningen av en resa för två till Amsterdam. Två matchbiljetter ingår samt 10 000 kr som sätts in på ditt konto på LeoVegas. Endast nyregistrerade kunder kan delta i denna kampanj.
 • Vinstbelopp har inget omsättningskrav inom 72 timmar efter att kampanjen avslutats.
 • Som vinnare av kampanj ansvarar du för att boka flygbiljetter och hotell för dessa dagar. Transport mellan flygplats är också vinnarens ansvar.
 • Vinnaren ansvarar för att ha ett giltigt pass och eventuell visum.
 • Skulle ditt bokade flyg bli försenat eller inställt så ansvarar INTE Leo Vegas för återbetalning eller ersättning. Detta gäller även om vinnaren inte kan resa pga. personliga skäl.
 • Utgifter och oförutsedda kostnader som inte uttryckligen anges i beskrivning av vinstpaketet ansvarar vinnaren för.

Allmänna villkor

 • Det krävs att du tackar “Ja” till kommunikation av SMS och Email för att du ska ha möjlighet att ta del av komponenterna för denna kampanj. För att delge denna information behöver du gå in på din profil på ditt spelkonto hos LeoVegas och fylla i dessa uppgifter.
 • Åldergräns för denna kampanj är 18 år samt att du enbart har ett spelkonto hos LeoVegas.
 • Du måste följa dom allmänna villkoren som Leo Vegas har.
 • Skulle spelaren bryta mot någon av LeoVegas regler så blir spelaren automatiskt utesluten från kampanjen. En ny vinnare utses då.
 • Genom att delta godkänner du kampanjens villkor.

Gilla kampanj

Kommentera kampanjen

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer