De vinner Fotbolls-EM 2020 » Odds, Analys & Tidigare vinnare för EM
  • Hem
  • Nyheter
  • De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!
BB190322 BB650
Nyhet

De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2020! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få avkastning den 12:e juli när finalen är färdigspelad.

🏆 Vilka vinner Fotbolls-EM 2020?

Något som alltid är spännande är att spekulera kring vem som kommer vinna ett stort mästerskap. Det är få saker som är så komplexa som att förutse en vinnare. Allt beror på form, mentalitet, träningsupplägg och förstås hur harmonin i laget blir till turneringen. De stora nationerna brukar ständigt finnas med i förhandssnacken och det är ingen skillnad till detta mästerskap.

Spelbolagen har sagt sitt

När det handlar om att förutse vinnare är spelbolagen bra att spana på. Sannolikheterna till vinst är noga värderade genom styrkan i laget, det taktiska kunnandet från coachen, hemmaplansfördel och mycket mer. Vi får helt enkelt allt serverat i en enda siffra. Och när man spanar på oddsen blir det tydligt. Det finns ett givet favoritlag till årets stora sporthändelse - England. 

Klarar England pressen?

England är ett av lagen som ständigt är uppskrivna inför stora mästerskap men som sedan inte brukar leva upp till förväntningarna. Men frågan är om de någon varit så uppskrivna som nu? De gjorde ett fantastiskt kval, har en enorm bredd och spets i laget och dessutom hemmaplan i stort sett genom hela turneringen. Går det bara inte till straffar har England en bra chans att lyfta EM-bucklan.

Läs mer om den engelska truppen till Fotbolls-EM 2020

BB190907 BB587

Southgate ska leda England till ett efterlängtat guld

Ett annat lag som också finns med i förhandssnacket är förstås Belgien. Rankade etta i världen förfogar Roberto Martinez över ett landslag som kanske äntligen får ut en guldmedalj ur sin gyllene generation. 

Frankrike är trea i spelbolagens lista tätt följt av laget som har överraskat och kanske sjunkit mest i odds sedan sommaren - Nederländerna. De har fått fram en ny generation som inte räds något motstånd och dessutom har spelat med ett stort självförtroende genom kvalet. Andra lag som nämns är i vanlig ordning Tyskland, Italien och Sveriges motståndare Spanien.

Inte ens Cristiano Rondaldo får spelbolagen att tro på Portugal

Förra årets mästare Portugal har inte så hög sannolikhet för att få höja bucklan två gånger i rad. I alla fall inte om man ska tro spelbolagen. Tror man på Portugal får man i skrivandets stund hela 18 gånger pengarna hos Paf.se. Det är kanske ett odds som Ronaldo vill syna?

Läs om Portugals trupp till Fotbolls-EM 2020 här

Memphis Depay Fotbolls-EM 2020 Grupp C Holland Nederländerna

Nederländerna är på uppgång igen

💰 De vinner Fotbolls-EM enligt spelbolagen

🇸🇪 Har Sverige någon chans till EM-guld?

Det känns dumt att räkna bort det svenska landslaget som ändå har det mest spännande landslaget på länge. Dessutom känns det som vi har våren på oss att spetsa till formen ytterligare på spelare som Alexander Isak, Dejan Kulusevski och Kristoffer Olsson. Tiden talar för oss. Däremot talar inte oddsen för oss. Vill man spela på Sverige som vinnare av Fotbolls-EM får man hela 101 x pengarna. Det är med andra ord en låg risk att Granqvist får ta emot bucklan den 12:e juli. Men hoppet, det lever!

Granqvist Sverige

💰 De vinner Fotbolls-EM enligt spelbolagen

Tidigare vinnare Fotbolls-EM (1980-2020)
ÅrVinnare
2016Portugal 🇵🇹

2012

Spanien 🇪🇸
2008Spanien 🇪🇸
2004Grekland 🇬🇷
2000Frankrike 🇫🇷
1996Tyskland 🇩🇪
1992

Danmark 🇩🇰

1988Nederländerna 🇳🇱
1984Frankrike 🇫🇷
1980

Västtyskland 🇩🇪

Skapa konto hos Paf och betta på Fotbolls-EM

Paf

100 SEK GRATIS Utan omsättningskrav!

  • + Unik bonus utan omsättningskrav
  • + Bra odds på Fotbolls-EM
  • + Roliga tävlingar i Club Paf
  • + Bra utbud
  • + Free spins när man startar kontot

FAQ - Vem vinner Fotbolls-EM

📆 När spelas EM-finalen?

EM-finalen spelas den 12:e juli på Wembley.

Här kan du läsa hela spelschemat för fotbolls-EM

🎁 Vart kan jag läsa om spelbolagen till fotbolls-EM?

Vi har satt ihop en lista med de spelbolag som vi rankar som allra bäst när man ska betta på Fotbolls-EM 2020

Listan över bästa spelbolag för Fotbolls-EM 2020

🏆 Vilka är favoriter till att vinna Fotbolls-EM 2020?

England har det lägsta oddset. 6.00 hos Paf.

Läs mer om Englands grupp i Fotbolls-EM

👀 Vilket nordisk land har lägst odds?

Danmark står just nu I 76 x pengarna hos Paf. Det är det lägsta oddset på de nordiska länderna.

Läs mer om Danmarks trupp i Fotbolls-EM

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

ComeOn firar 10 år - ger bort unik bonus med gratissnurr hela april!

1 april 2020

ComeOn firar 10 år och vill därmed fira in detta med alla sina nya medlemmar. 100% bonus upp till 5000 kronor när man testar på deras casino. Förutom 5000 kronor får man även 10 ... Läs mer

Legolas.bet stänger ner!

30 mars 2020

Imorgon (tisdag 31:a mars) kommer Sverige ha ett spelbolag mindre på marknaden. Legolasbet har beslutat sig att stänga ner all sin verksamhet. Läs mer

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas ... Läs mer

Svenska spel lanserar E-sport

E-sports 23 mars 2020

Med sin omsättning och populära spel är Svenska Spel en av giganterna på den svenska marknaden. Nu kommer man även ta upp konkurrensen inom en av de mest växande spelmarknaderna ... Läs mer

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer