Är Zlatan med i Fotbolls-EM 2021? » Odds & Analys | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Zlatan med till EM 2021? JA tror spelbolagen!
Zlatan EM 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Zlatan med till EM 2021? JA tror spelbolagen!

EM 2020 10 december 2020

Fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg. En plats som alltid kommer diskuteras är Zlatans vara- eller ickevara i den svenska truppen. Inte en minut i landslaget på över fyra år - ändå är inte dörren helt stängd efter samtal med Janne Andersson. Vi tar tempen på oddset som nu är riktigt lågt!

Vad säger oddset hos Unibet - 2020-12-10

Inte en landskamp på över fyra år sedan Zlatan senast tackade nej till landslaget. Sedan dess har ett VM-spel och ett EM-kval genomförts utan vårt lejon på topp. Många säger att truppen blivit bättre medan andra säger "tänk vad bra Zlatan hade varit med de här lagkamraterna.

Dörren stängdes men är på glänt igen?

Zlatan har haft några kontroversiella utspel och en eventuell överraskning i truppen kändes helt uteslutet när han hoppade på Janne Anderssons laguttagningar. Sedan dess har han, i sann Zlatan-stil, återigen gläntat lite på den dörren med ett uttalande efter comebacken i Milan.

Zlatan Milan landslaget Fotbolls-EM 2021

Zlatan är tillbaka i Milano, en återkomst som kan följas av en annan?

Efter comebacken i Milan gjorde Zlatan ett nytt utspel om landslaget till TV4.

Jag tror att jag är i en helt annan sits nu

Uttalandet gjorde många förvånade och sänkte förstås oddset på en comeback i landslaget hos spelbolagen. Det är dock inte enbart upp till Zlatan utan hur ser landslagsledningen på de nya uttalandena - och enligt Janne Andersson var Zlatan välkommen att höra av sig om han ändrat sig.

Och även om han inte personligen hörde av sig till Janne så öppnade han hela dörren i en uppmärksammad intervju med Erik Niva. Efter den intervjun åkte Janne Andersson ner och träffade Zlatan. Lägg även till hans grymma form (10 mål på 6 matcher i Milan) så är det nog inget snack om att Zlatan skulle göra nytta i truppen.

Där står vi nu alltså, och inväntar nyheter. Vill man haka på så är det nog nu man ska placera spelet. 1.72 betyder att spelbolagen tror vi får se Zlatan i EM 2021!

Unibet

Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

Unibet är ett av de största spelbolagen i Sverige med en bra kundtjänst, tryggt och säkert spel via Bank ID och en mycket brett utbud av odds på Fotbolls-EM. Med en av marknadens högsta odds är Unibet ett lika självklart val att ha i sin bettingarsenal som hammaren är i verktygslådan.


Frågor och svar om Zlatan till EM 2021

⚽️ Hur många mål har Zlatan gjort i landslaget?

62 mål på 116 landskamper.

🦁 Platsar Zlatan i den svenska truppen?

I Sveriges trupp finns det tre givna anfallare i dagsläget. Robin Quaison, Alexander Isak och Marcus Berg. Lägg till att Kulusevski också kan spela på topp. Normalt sett tar man med fyra anfallare vilket öppnar upp en plats för en fjärde forward. Johan Guidetti, Sebastian Andersson eller möjligtvis Jordan Larsson har nämnts i förhandssnacket att ta den sista platsen. Men med Zlatans form är det nog mest upp till honom själv om spel i EM 2021.

Läs allt om den svenska truppen till Fotbolls-EM

🇪🇺 Vart kan jag läsa mer om Fotbolls-EM?

Bettingstugan har skrivit en fullproppad EM-guide där man kan läsa in sig på lagen och grupperna. Även se TV-schema, spelschema och se vilka spelbolag vi rekommenderar.

Bettingstugans EM-guide

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Tottenham - Liverpool

TORSDAG - Det är dags för stormatch i Premier League mellan sexan Tottenham och femman Liverpool. Betfair Exchange kryddar till matchen lite extra med en kampanj där man får ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Leicester v Everton - 100 kronor tillbaka

Premier League 27 januari 2021

ONSDAG - Ikväll är det fin match i Premier League då sjuan Everton tar emot trean Leicester! Ta del av en trevlig kampanj med nya spelbörsen Smarkets som ger dig pengarna tillbaka ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 22 januari 2021

Det är jackpot på Stryktipset denna vecka med 12 miljoner som ska läggas på den redan höga omsättningen. En hel del kluriga matcher från fyra olika ligor och cuper. Det här blir ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2020 21 januari 2021

Sverige är som ni alla vet klara för Fotbolls-EM 2021. Det nya året är här och nu börjar uppladdningen inför sommarens stora fotbollsevenemang! Här hittar ni all info som finns ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer