Är Zlatan med i Fotbolls-EM 2020? » Odds & Analys | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Zlatan med i EM-truppen? Oddsen har rasat!
BB160622 JM116
Nyhet

Zlatan med i EM-truppen? Oddsen har rasat!

EM 2020 28 januari 2020

Fotbolls-EM 2020 är bara ett halvår bort. Om några månader tas den slutgiltiga truppen ut och samtidigt som det är flera självklara spelare klara så råder det konkurrens om andra platser i truppen. En plats som alltid kommer diskuteras är Zlatans vara- eller ickevara i den svenska truppen. Inte en minut i landslaget på snart fyra år - ändå är inte dörren helt stängd? Vi tar tempen på oddset!

Vad säger oddset hos Unibet - 2020-01-27

Inte en landskamp på fyra år sedan Zlatan senast tackade nej till landslaget. Sedan dess har ett VM-spel och ett EM-kval genomförts utan vårt lejon på topp. Många säger att truppen blivit bättre medan andra säger "tänk vad bra Zlatan hade varit med de här lagkamraterna.

Dörren stängdes men är på glänt igen?

Zlatan har haft några kontroversiella utspel och en eventuell överraskning i truppen kändes helt uteslutet när han hoppade på Janne Anderssons laguttagningar. Sedan dess har han, i sann Zlatan-stil, återigen gläntat lite på den dörren med ett uttalande efter comebacken i Milan.

Zlatan Milan landslaget Fotbolls-EM 2020

Zlatan är tillbaka i Milano, en återkomst som kan följas av en annan?

Efter comebacken i Milan gjorde Zlatan ett nytt utspel om landslaget till TV4.

Jag tror att jag är i en helt annan sits nu

Uttalandet gjorde många förvånade och sänkte förstås oddset på en comeback i landslaget hos spelbolagen. Det är dock inte enbart upp till Zlatan utan hur ser landslagsledningen på de nya uttalandena - och enligt Janne Andersson är Zlatan välkommen att höra av sig om han ändrat sig.

Spännande tider alltså! För även om chansen att Zlatan kommer med är liten är det en kittlande tanke och en tanke som säkerligen sträcker sig hela vägen från Bilbaos kullerstensgator till den lokala puben i Dublin.

Unibet

100% upp till 2000 SEK

Unibet är ett av de största spelbolagen i Sverige med en bra kundtjänst, tryggt och säkert spel via Bank ID och en mycket brett utbud av odds på Fotbolls-EM. Med en av marknadens högsta odds är Unibet ett lika självklart val att ha i sin bettingarsenal som hammaren är i verktygslådan.


FAQ - Zlatan

⚽️ Hur många mål har Zlatan gjort i landslaget?

62 mål på 116 landskamper.

🦁 Platsar Zlatan i den svenska truppen?

I Sveriges trupp finns det tre givna anfallare i dagsläget. Robin Quaison, Alexander Isak och Marcus Berg. Normalt sett tar man med fyra anfallare vilket öppnar upp en plats för en fjärde forward. Johan Guidetti, Sebastian Andersson eller möjligtvis Jordan Larsson har nämnts i förhandssnacket att ta den sista platsen. Ett alternativ är även att ta med fem forwards då exempelvis Quaison kan användas på andra positioner. Hur som helst bör Zlatan gå in som en av fyra om han vill och om landslagsledningen inte tror det försämrar gruppens sammansättning.

Läs allt om den svenska truppen till Fotbolls-EM

🇪🇺 Vart kan jag läsa mer om Fotbolls-EM?

Bettingstugan har skrivit en fullproppad EM-guide där man kan läsa in sig på lagen och grupperna. Även se TV-schema, spelschema och se vilka spelbolag vi rekommenderar.

Bettingstugans EM-guide

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

ComeOn firar 10 år - ger bort unik bonus med gratissnurr hela april!

1 april 2020

ComeOn firar 10 år och vill därmed fira in detta med alla sina nya medlemmar. 100% bonus upp till 5000 kronor när man testar på deras casino. Förutom 5000 kronor får man även 10 ... Läs mer

Legolas.bet stänger ner!

30 mars 2020

Imorgon (tisdag 31:a mars) kommer Sverige ha ett spelbolag mindre på marknaden. Legolasbet har beslutat sig att stänga ner all sin verksamhet. Läs mer

Lets Dance 2020 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 23 mars 2020

Let's Dance firar 15 år och årets upplaga känns väldigt spännande och rolig! Vi har både influencers, stjärnor från Eurovison, politiker och fotbollsspelare. Säsongen förväntas ... Läs mer

Svenska spel lanserar E-sport

E-sports 23 mars 2020

Med sin omsättning och populära spel är Svenska Spel en av giganterna på den svenska marknaden. Nu kommer man även ta upp konkurrensen inom en av de mest växande spelmarknaderna ... Läs mer

Man City mot Real Madrid - vi har superodds!

Champions League 15 mars 2020

Returmöte i Champions League när City tar sig an Real Madrid. Spanjorerna har en svår uppgift framför sig. De ska vända ett 1-2 underläge från hemmamatchen i Madrid. Vi har ... Läs mer