CHL Pokal
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Odds inför CHL-finalen 2024

CHL 20 februari 2024

ISHOCKEY. Ikväll är det dags för finalmatchen i Champions Hockey League och detta med svenskt deltagande. Skellefteå AIK har tagit sig hela vägen till finalen där de nu ställs mot Genève-Servette HC och detta som knappa underdogs. Vi har synat oddsen inför finalen och presenterar dem för er här!

Fem spelbolag med höga odds på ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 500 SEK gratisspel

  2. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  3. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  5. 100% upp till 1000 SEK

Inför CHL-finalen 2024

Tisdagskvällen har speluppehåll i SHL och detta då allt fokus vigs åt den CHL-final som komma skall. Skellefteå AIK tog sig till denna historiska CHL-final genom att slå ut HC Vítkovice Ridera i sin semifinal och för Genève-Servette HC blev det seger i dubbelmötet med Lukko.

"Fördel hemmalaget inför nedsläpp enligt spelbolagen"

Ser man till aktuella odds inför denna CHL-final så är det fördel hemmalaget inför nedsläpp. Spelbolagen har i detta nu Genève-Servette HC som favoriter till att vinna pokalen och här är det alltså endast kvällens match som gäller, till skillnad från tidigare i slutspelet då det varit bäst av två matcher. 

Frolunda vinnare av CHL 2019

Frölunda HC vann CHL 2019 - kan vi få se ett svenskt lag lyfta pokalen igen?

Oddsjämförelse inför CHL-finalen 2024

Sportbonus:

500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod