• Hem
  • Nyheter
  • Odds på att Zlatan vinner skytteligan i EM 2021!
Odds Zlatan Skyttekung EM 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Odds på att Zlatan vinner skytteligan i EM 2021!

EM 2021 23 mars 2021

EM 2021 är inte många månader bort och om vi inte längtade tillräckligt så blev intresset om möjligt ännu större för turneringen när Janne Andersson meddelade att Zlatan var med i truppen till senaste landslagssamlingen. Nu har även oddsen för att Zlatan vinner skytteligan i EM 2021 kommit.

Uppdatering 18 maj

Tyvärr skadade sig Zlatan i Milans match mot Juventus i Serie A och blir borta från all fotboll i sex veckor. Zlatan fanns heller inte med i den trupp som Janne Andersson tog ut igår vilket betyder att Zlatan missar EM!

Zlatan vinner skytteliga i EM 2021

Zlatan är tillbaka i den blågula dressen och kommer finnas med när Sverige drar igång VM-kvalet nu i vår. Han finns med i den trupp som ska spela mot Georgien och Kosovo nu i mars. 

Konstigt om inte Zlatan även kommer med i EM truppen

Det är även en stor chans att vi får se Zlatan i den trupp som ska ta Sverige till medalj i EM 2021! Det vore märkligt om inte Zlatan även där är med i Jannes tankar och om han håller sig skadefri och själv har viljan lär vi får se vår största spelare någonsin finnas med när truppen tas ut senare i vår. Redan nu kan vi dock ta del av oddsen från Unibet på om Zlatan vinner skytteligan i turneringen.

Sverige Zlatan Skytteligan EM 2021

Zlatan är tillbaka i svenska landslaget igen lagom till EM 2021

Skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Bettingstugans expert kommenterar oddset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det känns väldigt långsökt att Zlatan skulle ha något med skytteligavinsten att göra i EM 2021. Först och främst ska han hålla sig skadefri. Sen ska han få spela från start, vilket i och för sig han antagligen kommer få om han är i den form han är i just nu. Men att sen producera mål i den mängd som behövs för att vinna skytteligan är otroligt svårt. Räkna istället med att Zlatan kommer ha 2 spelare på sig och att det kan öppna upp sig för en sån som Isak istället eller vem nu Janne väljer bredvid.

Något mål från Zlatan vore häftigt att se

Annars ligger det förstås nära till hands att tänka på Harry Kane eller Mbappé som har relativt lätta grupper i EM 2021 och kommer vara i spelförande lag som nog kommer göra en hel del mål. Sverige däremot har tufft motstånd och får vi se något mål från Zlatan så skulle det vara riktigt häftigt.

Favorit att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

All respekt till Zlatan men han är ändå 39 år och Sverige är inte den stornation i fotboll där man normalt sett hämtar en skytteligavinnare. Istället hittar vi favoriterna i lag som England, Belgien och Frankrike. Lag som förväntas gå långt i turneringen och spelare som väntas göra en hel del mål för sin nation.

Harry Kane England VM 2022 Skytteligan Odds

Harry Kane är favorit att vinna skytteligan i EM 2021

Favorit att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021

Frågor och svar om Zlatan och Fotbolls-EM 2021

⚽️ Vad har Zlatan för odds på att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021?

Spelar vi på att Zlatan vinner skytteligan får vi 31 x pengarna hos Casumo.

Se alla odds hos Casumo

🏆 Vem är favorit att vinna skytteligan i Fotbolls-EM 2021?

Störst favorit till att vinna skytteligan i EM 2021 är Harry Kane.

Se alla odds hos Casumo

🎁 Kan jag få någon bonus när jag bettar på skytteligavinnare i Fotbolls-EM 2021?

Ja, hos Casumo får du 100 kronor i ett gratisspel.

Hämta bonusen här