Omgångens lag från omgång 1 i VM » Nyhet » Bettingstugan.se
Bjorns Magasin Omgangenslag
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Omgångens lag från omgång 1 i VM

Fotbolls VM 2018 19 juni 2018

Första omgången i VM är spelad och Björn Johnson har tagit ut sin elva från de första matcherna.

Första omgångens lag

Hannes Halldórsson (Island)

Räddar Messis straff (som var usel, men en räddning är en räddning) och står upp mot ett av världens bästa landslag på ett imponerande sätt.

- - -

Carlos Salcedo (Mexiko)

Agerade både högerback och mittback mot Tyskland. Stark i närkampsspelet och en nyckel för Mexikos defensiv i första matchen.

Hugo Ayala (Mexiko)

En klassisk gigant i försvaret mot Tyskland. 

Fabian Schär (Schweiz)

Otroligt bra insats mot Brasilien. Räddar på mållinjen (nästan) mot slutet av matchen.

Aleksandar Kolarov (Serbien)

Vem kunde tro att Romas vänsterback Kolarov skulle bli matchhjälte mot Costa Rica? 32-åriga Kolarov slog in förtjusande frispark och för den, ja, då är man i omgångens elva.

- - -

David Silva (Spanien)

Briljant mot Portugal. Alltid spelbar, alltid kloka beslut. Mittfältets generator.

Eden Hazard (Belgien)

Ligger bakom i princip allt konstruktivt framot för Belgien. Denna generösa mittfältare betyder nästan allt för Belgien och det visade han även mot Panama.

Aleksandr Golovin (Ryssland)

22-åringen var planens mästare i premiären. Två assist och ett mål och ja, Saudiarabien var knappast något tufft motstånd, men man förstår varför Juventus jagar CSKA Moskvas guldklimp.

- - - 

Cristiano Ronaldo (Portugal)

Hattrick mot en av favoriterna i detta VM. Kliver fram när han behövs som mest. Så gör man om man är en av världens bästa.

Yuya Osako (Japan)

Japans befälhavare mot Colombia. Han sätter 2-1, han blockar James Rodriguez skott med tio minuter kvar. Osako var överallt.

Diego Costa (Spanien)

Två mål mot Portugal. Var som alltid ”en jobbig jävel” där framme och det är fascinerande vad nyttig han är inne i boxen. Ostoppbar.

Fler spelnyheter & kampanjer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 12 maj 2022

Fotbolls-VM 2022 är snart här! Med ett stort mästerskap som VM kommer det ofta flertalet fina kampanjer, bonusar och erbjudanden från spelbolagen. I denna artikel går vi igenom ... Läs mer