Omgångens lag från omgång 1 i VM » Nyhet » Bettingstugan.se
Bjorns Magasin Omgangenslag
Nyhet

Omgångens lag från omgång 1 i VM

Fotbolls VM 2018 19 juni 2018

Första omgången i VM är spelad och Björn Johnson har tagit ut sin elva från de första matcherna.

Första omgångens lag

Hannes Halldórsson (Island)

Räddar Messis straff (som var usel, men en räddning är en räddning) och står upp mot ett av världens bästa landslag på ett imponerande sätt.

- - -

Carlos Salcedo (Mexiko)

Agerade både högerback och mittback mot Tyskland. Stark i närkampsspelet och en nyckel för Mexikos defensiv i första matchen.

Hugo Ayala (Mexiko)

En klassisk gigant i försvaret mot Tyskland. 

Fabian Schär (Schweiz)

Otroligt bra insats mot Brasilien. Räddar på mållinjen (nästan) mot slutet av matchen.

Aleksandar Kolarov (Serbien)

Vem kunde tro att Romas vänsterback Kolarov skulle bli matchhjälte mot Costa Rica? 32-åriga Kolarov slog in förtjusande frispark och för den, ja, då är man i omgångens elva.

- - -

David Silva (Spanien)

Briljant mot Portugal. Alltid spelbar, alltid kloka beslut. Mittfältets generator.

Eden Hazard (Belgien)

Ligger bakom i princip allt konstruktivt framot för Belgien. Denna generösa mittfältare betyder nästan allt för Belgien och det visade han även mot Panama.

Aleksandr Golovin (Ryssland)

22-åringen var planens mästare i premiären. Två assist och ett mål och ja, Saudiarabien var knappast något tufft motstånd, men man förstår varför Juventus jagar CSKA Moskvas guldklimp.

- - - 

Cristiano Ronaldo (Portugal)

Hattrick mot en av favoriterna i detta VM. Kliver fram när han behövs som mest. Så gör man om man är en av världens bästa.

Yuya Osako (Japan)

Japans befälhavare mot Colombia. Han sätter 2-1, han blockar James Rodriguez skott med tio minuter kvar. Osako var överallt.

Diego Costa (Spanien)

Två mål mot Portugal. Var som alltid ”en jobbig jävel” där framme och det är fascinerande vad nyttig han är inne i boxen. Ostoppbar.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

LeoVegas kommer med en ny STOR bonus

16 oktober 2019

LeoVegas lanserar idag en ny bonus som tilltalar precis alla typer av spelare. Vare sig du är nybörjare eller riktig storspelare. Bonusen är nämligen indelad i fem olika nivåer. ... Läs mer

Sverige mot Spanien - MAXADE odds

EM-kval 15 oktober 2019

Sverige möter Spanien i ett rykande hett EM-kvalmöte. Vad passar inte bättre till det än några maxade odds? 888sport skruvar upp oddsen för hemma- respektive bortaseger rejält! Läs mer

TÄVLING: Vinn FräckisGretzky & få 10 000kr presentkort!

11 oktober 2019

På lördag morgon sätter vi igång en ny tävling med Yobetit. Tävlingen går ut på att placera spel för 99kr och den som sätter ett spel för högst odds vinner ett presentkort för 10 ... Läs mer

Läget i EM-kvalet - så kommer det att gå

EM-kval 11 oktober 2019

EM-kvalet går in i sitt slutskede och i många grupper kommer nu helt avgörande matcher. Vi tar tempen på Sveriges grupp där mycket kan avgöras denna vecka. Det kommer bli kamp, ... Läs mer