Stryktipset Lördag 19 Juni » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

EM 2021 16 juni 2021

Stryktipset är här igen med en kupong som utmanar den skicklige. Här har vi en trevlig mix av EM-matcher och svensk fotboll. Prickar man 13 rätt tar man del av jackpotten som är uppe på 6 miljoner denna lördag. Ta del av spikar och skrällar från våra experter.

⚽️ Stryktipset lördag 19 juni

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller två matcher från Fotbolls-EM och resterande är svenska matcher från Superettan, division ett och division två. En spännande omgång som kryddas med 6 miljoner jackpot.

🔨 Kupongens spik

Limpar - Utsikten (62%)

I division ett södra tar Utsikten emot Åtvidaberg på hemmaplan och då spikar Limpar hemmalaget.

Limpar om Utsikten - Åtvidaberg
Anders Limpar

Anders Limpar

Utsikten var ett lag jag tippade i toppen av ettan inför säsongen men man hade lite skador inledningsvis och spelet stämde inte helt. Det har ändrats nu. Man har allsvensk rutin i Martin Smedberg-Dalence och ett lag som absolut kan ta sig upp på uppflyttning. Nu hade man cupmatch i veckan men då vilades nästan hela truppen. Åtvidaberg ligger i botten och kommer få kämpa i år. Jag spikar Utsikten till fin procent här.

Weimer - Spanien (75%)

I Fotbolls-EM rullar andra omgången vidare och i match två på kupongen hittar vi Spanien mot Polen från Grupp E. Viktig match för Sverige men även för lagen här förstås som står utan seger. Weimer tror det förändras efter 90 minuter.

Weimer om Spanien - Polen
Jonas Weimer

Jonas Weimer

En spännande match förstås där jag lägger stor tilltro till spanjorerna. Visst går det att kritisera dem för att de inte får in någon boll mot Sverige men titta hur mycket chanser de skapar och hur deras spel såg ut. Man gör i princip allt rätt mot ett lag som backar hem så pass djupt som Sverige gjorde. Man äger bollinnehavet, tar sig runt på kanterna. Hittar instick och djupledsspelet som var livsfarligt och framförallt har man underbarnet Pedri som var riktigt bra. Nu lär vi få se Moreno istället för Morata på topp och då tror jag man får hål på Polen redan i första halvlek. Jag känner mig trygg med spik här och det är även en match jag rekat på hemsidan som ett maxspel.

Rodrigo Moreno Spanien Fotbolls-EM 2021

Spanien gör processen kort med Polen enligt Weimer

🔨 Kupongens skräll

Limpar - Portugal - Tyskland X (27%)

I match ett på kupongen spelar veckans hetaste match, den mellan Portugal och Tyskland i EM. Två lag som kommer till matchen med olika desperation. Limpar tror på delad poäng.

Limpar om Portugal - Tyskland
Anders Limpar

Anders Limpar

Vilken fin match vi får på kupongen med Portugal - Tyskland. De regerande världsmästarna mot ett lag som alltid går långt i turneringen. Tyskland som förlorade öppningsmatchen mot Frankrike men som ändå såg rätt bra ut tycker jag. Här spelar man hemma mot Portugal som inte riktigt kom upp i sin nivå mot Ungern. Ronaldo var anonym men precis som med alla världsstjärnor kan han blixtra till och ändå sätta två. I den här matchen tror jag det kommer bli delad poäng. Tyskland får absolut inte förlora och Portugal kan nog vara rätt nöjda med en poäng och säkrat spel i åttondelen. En bra procent med.

Weimer - Vasalund (33%)

I match 4 spelar Vasalund mot Landskrona i Superettan. Hemmalaget Vaslund är i botten medan Ljungskile toppar serien. Det hindrar inte Weimer från att varna för hemmalaget.

Weimer om Vasalund - Landskrona
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det är botten mot toppen men Vasalund på hemmaplan är ritkgkt bra medan Landskrona på resande fot inte är lika bra. I Vasalund hittar vi Traore som AIK jagade i våras och som är supervass. Prislappen var för hög men istället har det blivit fyra mål på sex matcher för Senegalesen i Vasalund. Men här finns förstås fler spelare som kan störa Landskrona. Ceesay och Denni Avdic exempelvis. Jag målar på i denna match.

Frankrike Tyskland EM 2021 Timo Werner

Får Tyskland sin första poäng på lördag?

Läs senaste Stryktipskrönikan

IMG 7016

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni

EM 2021 18 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och sommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Nästa på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack EM

I veckans Uppsnack EM går Limpar, Weimer och Sanel igenom samtliga matcher i omgång två. Man blickar tillbaka till matcherna från omgång 1 samt snackar upp Sverige - Slovakien i Sankt Petersburg förstås.

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 19 juni

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

19 maj 2022

Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer