Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni » Nyhet » Bettingstugan.se
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni
IMG 7016
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni

EM 2021 18 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och sommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Nästa på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 19 juni

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset lördag den 19 juni hos Svenska Spel Sport & Casino AB

Stryktipset - krönika 19 juni

EM fortsätter och tuggar på men jag tror inte att familjen är lika lycklig som jag är att man har möjligheten att se tre matcher nästa varje dag. Men nu sitter jag är i halvleken mellan Nederländerna och Österrike och påbörjar min krönika inför helgens stryktips. 21 grader varm och jag sitter och skriver på min halvklara altan, vad kan man vänta sig av lördagens omgång? 

Man får grotta ner sig i norra ettan och södra ettan från match fem och avslutar med norrlands division två, men högst upp på kupongen ser vi Portugal mot Tyskland. Det blandas vilt denna vecka. Coachens andelar finns tillgängliga för helgens fotboll och de preliminära raderna brukar vara synlig ca 24 timmar innan spelstopp.

🔨 Kupongbyggaren - Spanien

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Match två Spanien mot Polen, här är Spanien ute efter revansch och kommer nog fortsätta behålla bollen inom laget men går knappast mållös en match till och jag tror man vinner denna match minst 9 gånger av 10, så allt under 90% tycker jag känns okej. Jag tror det räcker med att vinna med 1-0 men känslan är att får man tidigt hål på Polen så kan det rulla på, jag räknar med vinst.

Spanien Schweiz Fotbolls EM

❌ Spikkrysset - Sanviken mot Gefle IF

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Match åtta är ett Gävlederby mellan Sandviken och Gefle. Sandviken har startat bäst och Gefle vet vi ju har varit i Allsvenskan så visst kommer det vara en härlig prestige i denna match. Jag får känslan av att det kommer vara tight och spännande och kanske ett typiskt X?

Gefle Sandviken Stryktipset

Gefle får nöja sig med en poäng?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 Dalkurd

Dalkurd blir stora favoriter hemma mot Karlstad och Dalkurd trivs bra hemma, men Karlstad har visat med tre raka bortavinster att man vet hur man spelar även på bortaplan så för mig är det läge för helgardering. Dalkurd tappade ledningen senast mot Hudiksvall och det tar nog Karlstad med sig och jag tycker det är läge att gardera i alla fall.

🔴 Utsikten

Utsikten blir stora favoriter mot Åtvidaberg och det kanske man borde vara, men Åtvidaberg är svårslagen även om man har svårt att vinna och jag tror det finns stor möjlighet till en skräll här. Båda lagen är svårslagna och krysset känns som det första strecket och när det är 60% mot 18% så tycker jag att det är spelvärt med X2 i denna match.

BB210605 TS020

Dalkurd bör garderas enligt Coachen

Läs senaste spikar och skrällar

Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

EM 2021 16 juni 2021

Stryktipset är här igen med en kupong som utmanar den skicklige. Här har vi en trevlig mix av EM-matcher och svensk fotboll. Prickar man 13 rätt tar man del av jackpotten som är ... Läs mer

Läs våra senaste analyser till Stryktipset

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
22 maj
16:59
Stryktipset » Söndag 22/5
Poolspel: Stryktipset System: 216 rader
21 maj
15:19
Powerplay » Lördag 21/5
Poolspel: Powerplay System: 108 rader

Fler spelnyheter & kampanjer

Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

19 maj 2022

Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer