• Hem
  • Nyheter
  • Vem blir skyttekung i fotbolls-EM 2024? Här är oddsen & favoriterna!
Mbappe Greizmann EM 2024
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Vem blir skyttekung i fotbolls-EM 2024? Här är oddsen & favoriterna!

Fotbolls EM 2024 6 maj 2024

FOTBOLL. Fotbolls-EM 2024 kommer allt närmare och en populär spelkategori inför ett stort mästerskap som detta är vem som blir skyttekung. Spelbolagen har oddslistorna klara och ska vi tro oddsen är det en av lirarna på bilden som kammar hem titeln som bästa målgörare i detta fotbolls-EM.

SPELA PÅ SKYTTELIGAN MED BETINIA

Betinia

upp till 1500 SEK i ett gratisspel

Betinia är ett starkt spelbolag på marknaden idag och inför fotbolls-EM 2024 är de ett spelbolag vi rekommenderar. Här kan man ta el av de bästa oddsen under Fotbolls-EM, bland annat på skytteligan och vem som vinner den!


Odds på vinnare av skytteligan fotbolls-EM 2024

SKYTTEKUNG I FOTBOLLS-EM 2024 - TIDIGARE VINNARE

Att vinna titeln som skyttekung i ett större mästerskap som fotbolls-EM är något som många spelare drämmer om, men få får uppleva. Inför årets upplaga som tar plats i Tyskland finns det många spelare som har chansen där några av favoriterna också öser in mål i sina klubblag, men för att lyckas i ett EM-slutspel behöver man prestera på topp under en kortare period och man behöver också ha ett lag som kan utmana om guldet.

Innan vi synar oddsen på kandidaterna till sommarens fotbollsfest i Tyskland så ska vi ta er igenom hur listan på tidigare vinnare av titeln som bästa målgörare i fotbolls-EM ser ut.

Vinnare av skytteligan säsongerna 1992-2021

1992 - 3 mål

🇳🇱 Dennis Bergkamp
🇩🇰 Henrik Larsen
🇩🇪 Karl-Heinz Riedle
🇸🇪 Tomas Brolin

1996- 5 mål

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Alan Shearer

2000 - 5 mål

🇳🇱 Patrick Kluivert
🇷🇸 Savo Milosevic

2004 - 5 mål

🇨🇿 Milan Baros

2008 - 4 mål

🇪🇸 David Villa

2012 - 3 mål

🇷🇺 Alan Dzagoev
🇵🇹 Cristiano Ronaldo
🇪🇸 Fernando Torres
🇮🇹 Mario Balotelli
🇩🇪 Mario Gomez
🇭🇷 Mario Mandzukic

2016 - 6 mål

🇫🇷 Antoine Griezmann

2021 - 5 mål

🇵🇹 Cristiano Ronaldo
🇨🇿 Patrik Schick

Fem mål krävdes senast - hur många behövs nu?

Om ni har spanat in listan på tidigare vinnare av skytteligatiteln i fotbolls-EM sedan 1992 till senaste upplagan som tog plats 2021 så kan ni se där att det varierar mellan allt från tre upp till sex mål som max under dessa år för att kamma hem titeln som mästerskapets skyttekung. 

Cristiano Ronaldo fotbolls EM

CR7 gjorde fem mål i EM 2021 och blev då delad etta i skytteligan med Tjeckiens Patrik Schick.

LÄS MER OM FOTBOLLS-EM 2024

Spelschema fotbolls em 2024

När börjar fotbolls-EM 2024?

Fotbolls EM 2024 31 januari 2024

FOTBOLL. Fotbolls-EM 2024 tar plats mellan den 14 juni och 14 juli, så vi har en riktigt trevlig fotbollsupplevelse framför oss i sommar! Det är hög tid att redan nu se över ... Läs mer

EM pokalen i fotboll

Vem vinner fotbolls-EM 2024?

Fotbolls EM 2024 5 februari 2024

FOTBOLL. Uppladdningen, eller nedräkningen om ni så vill, inför sommarens stora fotbollsfest är i full gång. På Bettingstugan bevakar vi såklart mästerskapet till punkt och pricka ... Läs mer

Fotbolls EM 2024 Tyska fans som jublar

Topp 10 Bonusar för Fotbolls-EM 2024

Fotbolls EM 2024 7 mars 2024

FOTBOLL. Sommaren närmar sig och det innebär att fotbolls-EM 2024 gör det samma. På Bettingstugan.se kommer vi hårdbevaka det här evenemanget och uppladdningen är i full gång och ... Läs mer

Vem blir skyttekung i fotbolls-EM 2024?

När fotbolls-EM i Tyskland sparkar igång är det med 24 deltagande lag där alla har samma vision, nämligen att bli EM-mästare. Ska man gå hela vägen, då behöver man också ha en pålitlig anfallare som gör de där avgörande målen och synar vi oddslistan på potentiella skyttekungar så finns det många trevliga alternativ på marknaden som ska bli intressanta att få följa på vägen mot EM-guldet! 

Mbappe Frankrike EM 2024

Kylian Mbappé toppar favoritlistan, men levererar han?

Bettingstugan tippar skyttekung i fotbolls-EM 2024
Jonas Weimer

Jonas Weimer

När det kommer till skyttekung i ett stort mästerskap är det mycket som ska klaffa. Dels ska laget spela offensivt, spelaren ska vara i målform, laget ska också ha hamnat i en rätt "lätt" grupp så det kan bli mycket mål. Och dels ska spelaren spela i ett lag som kommer gå långt. Jag tycker mycket av detta stämmer in på en spelare som Harry Kane. Han fullständigt öser in mål i Tyskland. Han är spelaren som slår straffar, frisparkar och som inläggen kommer gå mot. England har också en rätt trevlig grupp med Slovenien, Serbien och Danmark. Jag kan se Kane gör mål i samtliga matcher i gruppspelet men även se England gå riktigt långt. Nästan 7 gånger pengarna är taget.

LÄS MER OM FOTBOLLS-EM 2024

EM 2024 Guide Bettingstugan
Vi hårdbevakar Fotbolls-EM 2024 i sommar!

Kan inte du heller få nog av Fotbolls-EM 2024? Vi har skapat en heltäckande guide med allt från information kring lag, grupper och slutspel till analyser, speltips, odds och om bästa spelbolag till mästerskapet. Läs allt om Fotbolls-EM tillsammans med oss på Bettingstugan!