Speltips 9 Pandas - 9INE

Bild från Bildbyrån

Rek i ESL Challenger League

Jag beger mig till ESL Challenger League där vi har en fullspäckad dag med matcher framför oss. Mitt första fokus riktas mot matchen som startar klockan 15:00 och som spelas mellan 9 Pandas och 9INE.

För närvarande har inte 9INE en ordinarie lineup, faktum är att de bara har en enda spelare. Det är oklart vilka som kommer att delta i denna match, men det sägs att de kommer att lyfta upp två spelare från akademin och hämta in ytterligare några andra spelare. Detta är förstås en temporär lösning tills de kan förstärka sitt lag ytterligare.

Av den anledningen ser jag inga större hinder för 9 Pandas att segra i denna match. 9 Pandas är ett lag som har en betydande mängd tid tillsammans, med två av dess spelare varit i laget i nästan två år. Även om laget inte räknas som ett topplag, besitter de flera skickliga spelare och har tidigare visat prov på förmågan att prestera väl mot motstånd av hög kaliber. De var till och med nära att kvalificera sig till den senaste majorn.

Speltips & odds

För mig är detta således en ganska självklar match. Det betyder inte nödvändigtvis att 9 Pandas kommer att vinna med 2-0 eller att vinsten blir enkel, men jag anser att de har alla förutsättningar för att säkra en bekväm seger här. Alla som följer e-sport vet att temporära lösningar, stand-ins och dylikt sällan visar sig vara framgångsrika, och jag ser inte hur 9INE skulle kunna stå emot ett etablerat lag som 9 Pandas.

Mina andelar

Stryktipset! 🏆💰

1️⃣ Stryktipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

Europatipset! 🏆💰

1️⃣ Europatipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

Oddsjämförelse 9 Pandas - 9INE