• Hem
  • Behar
  • Andelsanalys » Europatipset 21/11
Speltips Andelsanalys  » Europatipset 21/11

Analys Europatipset 21 November

Redaktionen

Redaktionen

Detta är en kortare analys av ett andelsspel "Behars Europa 191 kr" som säljs av Bettingstugans spelläggare Behar via Bettingstuan och Direkten Ryd på vår ombudssida.

Ni hittar andelen här

Kolla även in Behars Europa mini samt Behars Europa mini v2

💥 Kupongens skräll 

1. Grekland - Frankrike X2

Frankrike, som de flesta säkert känner till, kommer från en krosseger hemma mot Gibraltar där de vann med hela 14-0. Frankrike har därmed segrat i samtliga sina gruppspelsmatcher och står nu inför en bortamatch mot Grekland i den avslutande omgången. Grekland har en tendens att vara knepiga, vilket blev tydligt i lagens första möte i Paris där Frankrike endast vann med 1-0, trots att de hade en man mer på planen under de sista 20 minuterna. Dessutom närmar sig ligaspel om några dagar, vilket kan resultera i omfattande rotationer i elvan. Det finns därmed potential för att Grekland kan bärga ett positivt resultat från denna match.

🔨 Kupongens Spik 

4. Kroatien - Armenien 1

Kroatien står inför en avgörande match där endast en seger gäller. Varför? Helt enkelt eftersom Wales slår Kroatien i inbördes möten. Om dessutom Wales vinner sin sista match och Kroatien endast spelar oavgjort här - blir följden att Kroatien inte kvalificerar sig för fotbolls-EM i sommar. Så en seger är av yttersta nödvändighet, och jag är övertygad om att laget kommer att bemästra denna utmaning mot Armenien, ett lag som dessutom inte har något att spela för i denna match.

Modric

☕️ Kupongens helgardering

13. Uruguay - Bolivia 1X2

Uruguay har nu besegrat både Brasilien och Argentina på rad, två av världens främsta nationer. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om de stöter på lite problem härnäst när Bolivia gästar. Finns det möjligen en viss grad av underskattning? Det är fullt möjligt att det kan bli en överraskning här, och en helgardering är därför inte helt fel. Dessutom kommer Bolivia från en seger i senaste matchen och kan kanske kämpa till sig ett bra resultat mot Uruguay.