• Hem
  • Behar
  • Andelsanalys » Stryktipset 18/11
Speltips Andelsanalys  » Stryktipset 18/11

Analys Europatipset 18 November

Redaktionen

Redaktionen

Detta är en kortare analys av ett andelsspel "Behars Stryktipset 490 kr" som säljs av Bettingstugans spelläggare Behar via Bettingstuan och Direkten Ryd på vår ombudssida.

Ni hittar andelen här

Kolla även in Behars Stryktipset mini samt Behars Stryktipset mini v2

💥 Kupongens skräll 

4. Tyskland - Turkiet 1X

En vänskapsmatch står på spel mellan Tyskland och Turkiet. Hemmalaget Tyskland har återhämtat sig en aning efter en svag period med flera förluster i tidigare vänskapsmatcher. Trots detta återstår det fortfarande utmaningar, och den en gång så imponerande styrkan tycks inte riktigt vara på samma nivå längre. Samtidigt har Turkiet presterat starkt under EM-kvalet med Montella vid rodret och har kapacitet att bärga ett positivt resultat även här.

🔨 Kupongens Spik 

1. Nederländerna - Irland 1

Nederländerna spikas när de ställs mot ett svagt Irland, som hittills bara lyckats ta poäng mot Gibraltar under detta kval. Situationen är inte så desperat för Nederländerna som den kanske verkar; de har trots allt en match mer att spela än Grekland, som ligger strax under dem med samma poäng. Grekland möter dessutom Frankrike i den sista omgången. Detta bör Nederländerna klara av relativt bekvämt. De besegrade Irland borta och kommer nu att göra det även hemma.

Virgil van Dijk i Nederlanderna

☕️ Kupongens helgardering

2. Israel - Rumänien 1X2

Israel mot Rumänien kan vara en sådan där klurig match. Israel måste gå för det här, och antingen får de utdelning eller så blir de straffade. Det är lite så jag känner på förhand, och att denna match kan sluta precis hur som helst. Rumänien befinner sig trots allt i en bra position och kan invänta sina chanser. En helgardering blir därför valet härifrån.