Speltips: Australien - Brasilien 13/6 "Kortspel från Stade de la…
Speltips Australien - Brasilien

Kortspel från Stade de la Mosson!

Omgång två från damernas VM-slutspel är vad som väntar och på Stade de la Mosson i Montpellier spelas det om viktiga poäng för såväl Australien som Brasilien. Så pass viktigt att huvuddomare Esther Staubli får en tuff dag på jobbet, tror jag.

Läget i Grupp C efter omgång 1:
1. Brasilien 1 1 0 0 3-0 3p
2. Italien 1 1 0 0 2-1 3p
3. Australien 1 0 0 1 1-2 0p
4. Jamaica 1 0 0 1 0-3 0p

Italien och Brasilien har inlett bäst som ni kan se ovan och gör Brasilien en bra insats ikväll igen så finns det god chans för att lösa avancemang som gruppetta, även om det är Italien som väntar härnäst.

Faktum är att Italien hade en gnutta flyt som gick segrande ur öppningsmatchen mot Australien. Segermålet som gjordes då letade sig in så sent som i den 95'e matchminuten, vilket måste ha känts minst sagt biittert för Australien som sett till statistiken låg närmast tre poäng.

Med tanke på nederlaget i öppningsmatchen för deras del och vetskapen om att Italien minst troligt tappar poäng mot Jamaica känns tre poäng här minst sagt välkommet.

Brasilien spelar dock för avancemang som gruppetta i denna grupp C och lär knappast ge sig i första taget så precis som jag var inne på tidigare tror jag att den schweiziska huvuddomaren kommer få en tuff dag på jobbet och med det sagt är ett kortspel på sin plats.

Vi får @ 1.83 på minimum tre kort i matchen. Senast de här nationerna möttes löste Australien den linan på egen hand och brasilianskorna ådrog sig två. Fem kort totalt alltså, riktigt så stökigt kanske det inte blir ikväll, men tre kort i den här typen av match är ingen omöjlighet.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
22 sep.
15:00
Crystal Palace vs Wolverhampton
Premier League
Spel: Palace +0
 
22 sep.
15:00
Hammarby - AIK
Allsvenskan
Spel: AIK DnB
 
22 sep.
15:00
Bologna - Roma
Serie A
Spel: Över 4,5 kort
 
22 sep.
17:30
Elfsborg - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: Malmö FF
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer