• Hem
 • JV
 • Bomben » Tisdag 26/9
Speltips Bomben » Tisdag 26/9

Bomben 26/9 » Tips, Analys & Förslag

Under tisdagen erbjuder Svenska Spel rullpott på Bomben och detta med tre hockeymatcher att sätta tänderna i. Två av dem spelas från SHL och den tredje från HockeyAllsvenskan som letar sig in med en match denna hockeytisdag. I potten har vi 401 328 kr i rullpott - den siktar vi på med hjälp av målrika möten runt om i hockey-Sverige!

Spela tillsammans med Bettingstugan - köp andelar här!

⏰ Spelstopp: 18:59

 1. Frölunda HC - Linköpings HC
  Efter en blek insats av göteborgarna i Malmö där de bara fick med sig en poäng från bortamötet med Redhawks blev det full pott senast då FHC slog Luleå Hockey med målsnåla 2-1. Rena rama fotbollsresultatet kan man säga, men mot LHC som gästar denna tisdag kan det bli åka av.

  Frölunda har inte riktigt kuggat igång ännu, det är åtminstone min känsla. Nu gör de andra raka på hemmais och här bör chansen för en ny trepoängare betraktas som god, vilket också spelbolagen håller med om i oddssättningen på 1X2-marknaden.

  Jag streckar för hemmaseger och hoppas att Frölunda har tillräckligt med krut i laget att det kan lossna nu. Upp till fem mål för Frölunda rensar bra!
 2. Modo Hockey - HV 71
  Nykomlingen Modo har hittills tagit fyra poäng i SHL-återkomsten och det på tre matcher. Lika många pinnar har dagens motståndare, HV 71 fixat och det även dem på tre matcher spelade. Så som tabellen ser ut i detta tidiga skede så är både Modo och HV lag för bottenstriden, men undertecknad tror att smålänningarna kommer avancera och kanske redan under tisdagen!

  HV 71 spelade in säsongens första trepoängare i derbyt mot IK Oskarshamn senast och det genom seger hemma i Jönköping med stabila 6-2. Skön tillbakastuds efter 3-6-förlusten mot Färjestad, även den på hemmais. Nu är det bortamatch och även om HV inte visat upp sig borta ännu så är jag beredd att påstå att de åker till Örnsköldsvik med hygglig segerchans.

  Mina streck är för X2, då jag tror att HV besitter en högre kapacitet än Modo denna säsong och i jakten på lite större pengar är hoppet att HV avgör med att passera här med åtminstone fyra baljor, men gärna fem också för den delen då det ser ut att bli låg streckning på gästernas målkonto.
 3. Östersunds IK - Södertälje SK
  Sist ut är vad som komma skall i HockeyAllsvenskan som har en match att erbjuda denna tisdag. Östersund tog en överraskande seger i Karlskoga i premiären och gör nu hemmapremiär. Motståndarlaget är ett Södertälje SK och detta bortalag är på väg att bli allt tydligare favoriter här.

  SSK inledde säsongen i Mora och föll där med 5-3. Nu har de bortamatch igen och här ska säsongens första seger inkasseras, troligtvis! Motsvarande möten i fjol passerade med under 4,5 mål i alla fyra möten lagen emellan och i tre av matcherna höll SSK nollan mot detta Östersund, vilket givetvis är anmärkningsvärt i hockeysammanhang.

  Nu är vi ett tidigt skede på säsongen och hemmalaget gjorde det bra i Karlskoga senast. Jag tror de gör en bra hemmapremiär, men högst tveksamt om det räcker till poäng. SSK bör vara numret större med den revanschlusta som säkerligen finns efter premiärförlusten och det tror jag visar sig här, därför streckar jag för ev. kryss, men fördel SSK såklart.

Spela på Bomben tillsammans med Bettingstugan - klicka här för aktuella andelar!