Bild från Bildbyrån

Manchester United tar tre poäng

Brentford
Dags för Brentfords första hemmamatch denna säsong. I öppningsmatchen mot Leicester borta såg det länge ut att bli en förlust, med halvtimmen kvar lyckades dock Brentford hämta upp ett 2–0 underläge till 2–2. Ett minst sagt starkt avslut på matchen.

Manchester United
Manchester har haft det tungt de senaste åren och efter en bra försäsong med ny tränare är förväntningarna höga. Det blev dock torsk direkt på hemmaplan mot Brighton vilket gör att detta blir något av en måstematch för Manchester. Efter matchen mot Brentford ställs de nämligen mot Liverpool och jag tror inte man vill komma till den matchen med ett nytt fiasko bakom sig.

Tips
Jag tror Brentford får det tufft denna säsong och tycker att det är ett bra odds på ett pressat Manchester i denna match. De har klart bättre lag än Brentford och ska trots disharmonin i truppen kunna ta tre poäng ganska enkelt i detta möte.

Jag har en känsla av att Manchester kommer att spela bättre på bortaplan än hemmaplan denna säsong med tanke på pressen de har från alla håll. Manchester spelas till 2.05 gånger pengarna på Nordicbet och det blir helgens bank. 6/10 units.