Speltips Dagens Trippel 1/4

Den allsvenska premiären fortsätter!

Måndagens trippel fortsätter i den allsvenska premiäromgången och har således tidigt spelstopp. Missa inte att notera detta! Studenternas och Strawberry Arena är skådeplatserna innan vi fortsätter i Italien där Inter förväntas slakta Empoli under kvällskvisten. Let’s go!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel Sport & Casino


Sirius - Halmstad: Hemmaseger @ 1,94

Sirius tappade bland annat Abou Ali och Matthews inför säsongen. Duon stack ut från mängden i fjol, men kvar finns Joakim Persson, Stensson, Heier och nyförvärvet Salech som ska ersätta Abou Alis målskytte. Salech har sett spännande ut under försäsongen med sin tyngd och rent spelmässigt bör Sirius kunna prestera i närheten av samma nivå som de höll under avslutningen i fjol.

Halmstad ser dock ut att bli en annan femma. Magnus Haglund har lagt mer krut på sin offensiv under försäsongen vilket givit blandade resultat, men i de bakre leden ser det inte så lovande ut. 0-4 i cupsemin mot Malmö FF följdes upp av samma siffror i genrepet mot Elfsborg och vi tror att hallänningarna kan få det tufft emot även i Uppsala. Inte minst då Sirius är ett bättre lag.

Kommer Christer Mattiassons manskap upp i önskvärd nivå är detta tveklöst deras match att förlora. Den raka ettan känns väldigt bra till över 1,90.

Spel: Hemmaseger @ 1,94
Tävling: Allsvenskan
Plats: Studenternas IP
Tid: 14.00

AIK - Västerås: Hemmaseger @ 1,63

Premiärdags i huvudstaden där vi förundras över oddset på AIK. Gnagets fjolårssäsong var en skamfläck i historieböckerna, men under försäsongen har Henning Berg och company visat upp en stabilitet som vi tror kommer att räcka långt i Allsvenskan. Truppen är slagkraftig där spelare som Salétros, Pittas och Celina kan se till att Västerås får slita för besväret på nationalarenan.

Kalle Karlsson har gjort en spännande resa som tränare och efter en herrans massa års väntan lyckades tränaren ta sitt Västerås tillbaka till Allsvenskan. Organisationen sätts alltid i första rum när Karlssons gäng är i farten och i spelare som Gefvert, Ali och Åslund finns spetsegenskaper som kan såra AIK. Med det sagt får gästerna från gurkstaden finna sig i att slå ur underläge.

Enligt oss är underläget på förhand större än vad oddsmarknaden vittnar om. Över 1,60 på den raka ettan är i vår bok väldigt bra betalt.

Spel: Hemmaseger @ 1,63
Tävling: Allsvenskan
Plats: Strawberry Arena
Tid: 16.30

Inter - Empoli: Halvtid/Fulltid/Över/Under 2,5: Inter/Inter och Över 2,5 @ 2,14


Känslan är att Inters säsong nästan gick och dog när Nerazzurri åkte ut ur Champions League. Inte minst med hänsyn till hur det ser ut i Serie A. Inzaghis adepter har asfalterat det mesta i sin väg i finrummet och promenaden mot Scudetton kommer att bli en behaglig sådan för de blåsvarta. Hemma på San Siro tas inga fångar och ett svagt Empoli kommer att få stora problem i modehuvudstaden.

Gästerna saknar Maleh på grund av avstängning och även om Barella saknas av samma anledning för Inter är Maleh ett blytungt avbräck för Empoli. De tillrestas offensiv är den sämsta i klassen och det råder inget tu tal om att det är Inter som kommer att dominera detta från start till mål. Martínez och Thuram har alla förutsättningar att kunna skoja friskt med backlinjen på andra sidan.

Inter handlas till låga priser, men kombinationen av att värdarna leder i halvtid, vinner matchen samt att det blir över 2,5 mål lockar till över dubbel deg. 2,14 är taget alla dagar i veckan!

Spel: Halvtid/Fulltid/Över/Under 2,5: Inter/Inter och Över 2,5 @ 2,14
Tävling: Serie A
Plats: San Siro
Tid: 20.45


Trippeln

Sirius - Halmstad: Hemmaseger @ 1,94
AIK - Västerås: Hemmaseger @ 1,63
Inter - Empoli: Halvtid/Fulltid/Över/Under 2,5: Inter/Inter och Över 2,5 @ 2,14

Totalt odds: 6,79

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.