Speltips Dagens trippel 11/9

Triss i EM-kvalet

EM-kvalet fortsätter under måndagen där flera intressanta nationer återigen ska in i elden. Kroatien var totalt överlägsna mot Lettland och ska kunna vara detsamma mot Armenien. Därefter ska vi även titta till Lettland - Wales samt Portugal - Luxemburg. Vamos!


Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel!


Armenien - Kroatien: Kroatien (-1) @ 2,07

Efter att ha gjort bra ifrån sig i föregående Nations League-slutspel tog sig Kroatien återigen an EM-kvalet denna samling. Lettland stod på menyn i Riga och det går inte att argumentera för annat än att balterna blev en munsbit. Petkovic anlade överkörningen när han bombade in en frispark till 1-0. 5-0 slutade matchen och en annan lirare som stack ut var Ivan Perisic.

När duon har sin dag kan väldigt landslag stå emot kroaterna och då har inte ens spelare som Modric, Ivanusec och Kovacic nämnts. Zlatko Dalic förfogar över ett fantastiskt starkt lag som torde kunna göra det svårt även för Armenien. 4-2 borta mot Wales var en stor succé för värdnationen, men mot ett lag av Kroatiens kaliber ska det inte räcka. Framför allt inte när Armenien borde vilja gå framåt då de forfarande är med i racet om topp 2.

Kroatien kan dock straffa Armenien på fler än ett sätt och att detta slutar med annat än bekväm seger för gästerna är svårt att se. Kroatien (-1) – måste vinna med två måls marginal – klickas till 2,07.

Spel: Kroatien (-1) @ 2,07
Tävling: EM-kval
Plats: Vazgen Sargsyan Republican Stadium
Tid: 18.00

Lettland - Wales: Under 2,5 mål @ 1,75

Lettland är redan borta från EM i Tyskland nästa sommar. Den hädiska inledningen med fyra raka förluster är anledningen till detta, men letterna motiveras med det sagt av att inte slutföra gruppspelet med noll poäng. Det är något som Wales får se upp med och ska balterna lyckas med sin uppgift är det först och främst via en stark defensiv som det ska ordnas.

Otänkbart är det inte att Wales får svårt att hitta nätet. Det hade grabbarna från draklandet nämligen problem med i det vändande mötet i Cardiff. Wales vann matchen med 1-0, men det ska raskt påpekas att Pages manskap bara kom upp i drygt 1,0 xG. Det är inte särskilt imponerande och det råder ingen tvekan om att Bale lämnat ett stort hål efter sig i de främre leden.

Här saknas Wales dessutom Moore och Morrell som båda är avstängda. En målsnål akt ligger i korten och under 2,5 mål kan gott klickas till 1,75.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,75
Tävling: EM-kval
Plats: Skonto Stadions
Tid: 20.45


Portugal - Luxemburg: Under 3,5 mål @ 1,94

Portugal toppar sin EM-kvalgrupp på maximala poäng. Roberto Martínez och company stormar mot EM i Tyskland, men det har inte gått helt smärtfritt i de två senaste matcherna. 1-0 mot både Island och Slovakien har varit segrar med ganska små marginaler. Cristiano Ronaldo i all ära, men i det öppna spelet gör superstjärnan knappast Portugal några tjänster längre.

Lyckas Luxemburg stänga ner honom och framför allt Fernandes och Silva är väldigt mycket vunnet på Estádio Algarve. 3-1-segern mot Island fick gästerna att på riktigt börja drömma om EM i Tyskland och här kommer det lilla landet att sälja sina själar på det gröna schackbrädet. Portugal är i sin tur inte i behov av att gå all in i denna tillställning vilket torde tala för god chans till en återhållsam fight.

Under 3,5 mål finns att köpa till 1,94 och det kan mycket väl vara värt ett klick. Framför allt till rådande förutsättningar.

Spel: Under 3,5 mål @ 1,94
Tävling: EM-kval
Plats: Estádio Algarve
Tid: 20.45


Trippeln

Armenien - Kroatien: Kroatien (-1) @ 2,07
Lettland - Wales: Under 2,5 mål @ 1,75
Portugal - Luxemburg: Under 3,5 mål @ 1,94


Totalt odds: 7,04

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.