Speltips Dagens Trippel 12/2

Bild från Bildbyrån

"Palace nollas i derbyt"

Roy Hodgson upplever jobbiga dagar på Crystal Palaces tränarbänk. Silverrävens adepter går trögt i Premier League och måndagens derby mot Chelsea kan mycket väl spä på eländet. Trippeln gör annars nedslag i Serie A och La Liga där olika målspel står på menyn. Let’s go!

Få dagens trippel ifylld & klar hos Svenska Spel Sport & Casino

Juventus - Udinese: Under 2,5 mål @ 1,75

1-1 mot Empoli och 0-1 mot Inter är troligen resultaten som kommer att sammanfattas som där Juventus tappade greppet om Scudetton. Torsken i Derby d’Italia var blytung för “Den gamla damen” som nu har sju poäng upp till Inter. Med tanke på hur bra ärkerivalen ser ut blir det omöjligt att knapra igen för Allegri och dennes adepter. Här saknas Danilo och Vlahovic.

Då blir Udinese knappast ett så pass enkelt byte som oddsmarknaden säger. Detta är Juventus match att förlora, men Cioffi och dennes zebror kan mycket väl bjuda upp till dans när värdarna inte har full personalstyrka. Chiesa blir ett hot men lyckas Udinese styra detta till en matchbild med många avbrott och långsamt tempo kommer Juventus löpa stor risk att hamna ur gängorna.

Underspelet gillas i Turin där 1,75 på under 2,5 mål får anses vara klart spelbart. Inte minst då en stängd akt ligger i korten.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,75
Tävling: Serie A
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45


Crystal Palace - Chelsea: Crystal Palace under 0,5 mål @ 2,60

Chelsea övertygade när de på effektivt vis stängde ner Aston Villa i förra veckans retur i FA-cupen. Mauricio Pochettino satte sin matchplan till punkt och pricka när de blåklädda avancerade och det finns förutsättningar att lyckas med samma bedrift i derbyt mot Crystal Palace. Colwill sägs kunna vara tillbaka och hör då firma Silva/Disasi sällskap längst bak i leden.

Chelseas defensiv är bättre än vad tabellen visar och när Crystal Palace saknar Eze och Olise tror vi att gästerna kan stänga igen butiken. Duon är direkt fundamental för The Eagles anfallsspel, när dessa herrar inte finns på planen står Hodgsons manskap ofta utan lösningar i den främre tredjedelen. Nämnas bör att även Guéhi och Doucouré saknas för de rödblå.

Förvånande skulle det inte vara om Hodgson och Palace bryter samarbetet efter måndagen. Värdarna ser bedrövliga ut just nu och vi tror inte att de hittar nätet med tanke på rådande avbräck. 2,60 på att Palace nollas gillas skarpt.

Spel: Crystal Palace under 0,5 mål @ 2,60
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 21.00


Almería - Athletic Bilbao: Över 2,5 mål @ 1,81

Almería är rungande jumbo i La Liga där andalusierna spelat ihop blott sex poäng. Inte en enda seger är anmärkningsvärt uselt och även om Expected Points säger att skörden borde vara rikligare blir det svårt att prestera som önskat när självförtroendet är obefintligt. Defensiven läcker så det står härliga till och det kan mycket väl ligga ett par baklängesmål i korten när Athletic Bilbao kommer på besök.

Baskerna slog tillbaka Atlético Madrid med 1-0 i den första av två semifinaler i Copa del Rey. Valverdes gäng riskerar således att dras med slitna ben på Estadio de los Juegos Mediterráneos, men den psykologiska aspekten som triumfen gav ska heller inte underskattas. Nico Williams är ett frågetecken men i dennes frånvaro kan Sancet och Inaki Williams agera matchvinnare.

En svängig matchbild ligger i görningen då Almería är tvingade att öppna upp sig i jakten på poäng. Det passar Athletic Bilbao utmärkt. Över 2,5 mål klickas till över 1,80.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,81
Tävling: La Liga
Plats: Estadio de los Juegos Mediterráneos
Tid: 21.00


Trippeln

Juventus - Udinese: Under 2,5 mål @ 1,75
Crystal Palace - Chelsea: Crystal Palace under 0,5 mål @ 2,60
Almería - Athletic Bilbao: Över 2,5 mål @ 1,81

Totalt odds: 8,25

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.