Speltips: Dagens Trippel 19/5 19/5 "Premier League-trippel"
Speltips Dagens Trippel 19/5

Bild från Bildbyrån

Premier League-trippel

Den nästa sista omgången av Premier League ska färdigställas ikväll. Burnley och Everton är två lag i stort poängbehov som spelar för förnyat kontrakt. Min känsla är att motivationsfaktorn bakats in lite väl mycket i oddset. Jag har tre speltidéer som i kombination betalar 7,59 gånger smeten!

Trippeln finns att rygga här

Everton - Crystal Palace: Crystal Palace +0,5 @ 2,03

Det är minst sagt pressat läge hos Everton. Att Lampards mannar ställs ut som så här pass klara favoriter mot Crystal Palace ställer jag mig tveksam till.

Det har studsat emot Everton hela säsongen. Truppen har varit skadedrabbad och Lampard har inte alls fått spelet att fungera efter att han tog över. Blott två poäng är det ner till Burnley som befinner sig under nedflyttningsstrecket. I helgen blev det torsk hemma mot Brentford där både Branthwaite och Rondon blev utvisade. Duon är således avstängd här.

Crystal Palace gör med deras mått mätt en stabil säsong. Londonlaget befinner sig i mittenskiktet av tabellen och sett till grundläggande statistik har The Eagles riktigt bra siffror. Faktum är att endast fem lag har högre expected points. Palace tog poäng av Aston Villa i den förra omgången och gästerna är nu obesegrade i fyra raka matcher.

Motivation hit och motivation dit, runt 1,80 på detta usla Everton känns kort och gott alldeles för lågt. Palace är svårslagna och ska kunna stå upp klart bättre på Goodison än vad oddsen indikerar. Palace +0,5 till drygt dubbel deg är taget.

Spel: Crystal Palace +0,5 @ 2,03

Tävling: Premier League

Plats: Goodison Park

Tid: 20:45


Aston Villa - Burnley: 1 @ 2,15

Aston Villa är inne i en bra period och borde kunna komma upp i en skaplig insats i säsongens sista hemmamatch. Burnley ska vara en passande motståndare.

Gerrards Villa är ett lag med hög kapacitet som går mot en fin avslutning på säsongen. Två vinster, två kryss och en förlust har det blivit på de fem senaste omgångarna. Enda förlusten under den här perioden var mot Liverpool (1-2). Villa tog ledningen mot Pool och gjorde överlag en riktigt fin insats mot Klopps mannar.

Burnley har levt farligt i Premier League under flera års tid och när blott två matcher återstår återfinns The Clarets under giljotinen. Sean Dyche är sparkad och skadeläget är fortsatt prekärt. Pieters, Vydra, Gudmundsson och Westwood har missat de senaste matcherna och uppges även saknas här. Dessutom sätts frågetecken kring Rodriguez samt Mee och Tarkowski i backlinjen.

Burnley kommer att sakna mer eller mindre en halv startelva. Även fast The Clarets är helt all in här så tycker jag ändå Villa ska gälla som klara favoriter i säsongens sista hemmadans. 2,15 på raka ettan hugger jag.

Spel: 1 @ 2,15

Tävling: Premier League

Plats: Villa Park

Tid: 21:00


Chelsea - Leicester: Leicester +1,5 @ 1,74

På Stamford Bridge målas Chelsea upp som stora favoriter, för stora i mitt tycke.

I helgen torskade Chelsea återigen en final mot Liverpool på straffar. Den här gången i FA-cupen. Blytungt för The Blues vars säsong nu är över i praktiken. I Premier League har redan de kungsblå säkrat en Champions League-plats. Chelsea lyckades kraftsamla och komma upp i en bra prestation mot Liverpool, men här har jag svårt att se Tuchels mannar komma upp i samma typ av insats. Säsongen är som sagt över och överlag har Chelsea sett rätt bleka ut under våren.

Det bör vara piggare ben hos Leicester som fick en bekväm resa i helgen, som förutspått. Rävarna vann med hela 5-1 borta mot Watford där nyckelspelare som Barnes, Vardy och Maddison visade klass. I det stora hela gör The Foxes en slätstruken säsong men gästerna besitter ändå fortsatt hög kapacitet.

Med en finalförlust i bagaget samt 120 tuffa minuter i benen mot Liverpool har jag svårt att se Chelsea gräva fram en topp-prestation här. Med dessa underlag ställer jag mig tveksam till hemmalagets stora favoritskap. Leicester +1,5 runt 1,70 känns generöst.

Spel: Leicester +1,5 @ 1,74

Tävling: Premier League

Plats: Stamford Bridge

Tid: 21:00


Trippeln

  • Everton - Crystal Palace: Crystal Palace +0,5 @ 2,03
  • Aston Villa - Burnley: 1 @ 2,15
  • Chelsea - Leicester: Leicester +1,5 @ 1,74

Totalt odds: 7,59

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.


Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
27 juni
19:00
Malmö FF - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: MFF ht/ft
 
27 juni
19:00
IF Elfsborg - Varbergs BOIS
Allsvenskan
Spel: under 3,5 mål i matchen & Elfsborg över 5,5 hörnor
 
30 juni
01:00
NHL 2021-22 Stanley Cup-vinnare
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer

3000 kr bonus! Eller Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

22 juni 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 17 juni 2022

Ny helg och nya spel från vår gästtippare Erik Johansson som återigen har sina tankar klara i Divison 2 Norrland. Läs hans spelidéer och hitta bästa oddset hos Fastbet som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Fotboll 16 juni 2022

Nytt Stryktips på intågande och återigen får vi förstag på spikar och skrällar levererade till oss från våra profiler Anders Limpar och Jonas Weimer. Denna gång är det Sverige, ... Läs mer