Speltips Dagens trippel 19/9

Champions League tillbaka på Trippeln

Söndagens Trippel var ett mål ifrån att sitta. Ändå en helt okej rek och denna tisdag, när Champions League är tillbaka, är tanken att vi ska nå hela vägen. Samtliga tre matcher på trippeln hämtas från den finaste av fotbollsturneringar för klubblag. Häng med för att se vilka drag som har identifierats.

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel!

Milan - Newcastle: Hemmaseger @ 2,61

Efter en ganska trevlig start på säsongen med tre raka segrar blev Milan rejält avslöjade i derbyt mot Inter. 1-5 i baken var historiskt dåliga siffror och nu begär fansen en bättre insats när Champions League drar igång. Potential finns helt klart. Rafael Leao kan fortfarande vinna matcher på egen hand och Giroud har näsa för mål. Pulisic och Loftus-Cheek är samtidigt två intressanta nyförvärv med vana vid engelskt motstånd.

Newcastle tog äntligen en seger när Brentford kom på besök i helgen. En match där Alexander Isak satt på bänken. Det gjorde även Sandro Tonali som säkerligen är sugen på att starta mot sin gamla klubb. I sina bästa stunder är Newcastle ett riktigt bra lag, men de svartvita har begränsad erfarenhet från dessa sammanhang och formen är inte den allra bästa.

Milan känns tyngre på något sätt och hemma på San Siro väger rutinen från Champions League över. De rödsvarta vinner detta och 2,61 på den raka ettan är bra nog för att jag ska slå till.

Spel: Hemmaseger @ 2,61
Tävling: Champions League
Plats: San Siro
Tid: 18.45


Young Boys - RB Leipzig: Bortaseger @ 1,62

RB Leipzig hade inga som helst problem med att avfärda Augsburg i helgen. 3-0 i den matchen innebär att Tjurarna har nätat elva gånger på sina tre senaste ligamatcher. Nyförvärven Simons och Openda nätade då och tillsammans med Forsberg, Werner och Sesko ser den duon till att det finns spets även när Olmo går skadad. Detta är ett lag av väldigt hög klass.

Young Boys är väldigt bra med schweiziska mått mätt och har inte förlorat en tävlingsmatch på hemmaplan på över ett år. Nsame, Ganvoula, Itten och Elia är en målfarlig kvartett, men riktigt lika starka namn finns det inte på övriga positioner. Trots att matchen spelas i Bern har jag svårt att se hur Young Boys ska kunna hålla tätt mot ett riktigt bra tyskt motstånd.

Det råder klasskillnad mellan dessa två lag och trots bortaplan är det inget tvivel om att RB Leipzig kommer dominera totalt. Tyskarna vinner också komfortabelt och den modige kan kliva in på minuslinor. Jag gör det enkelt för mig och spelar rak tvåa till 1,62.

Spel: Bortaseger @ 1,62
Tävling: Champions League
Plats: Stadion Wankdorf
Tid: 18.45


Feyenoord - Celtic: Över 2,5 mål @ 1,65

Feyenoord hade problem med målskyttet i inledningen av säsongen då de blev nollade av både Fortuna Sittard och Sparta Rotterdam. Nu har dock Arne Slot fått fart på grejerna. 17-3 i målskillnad på de tre senaste omgångarna trots ett rätt tufft spelschema är otroliga siffror. Värdarna är alltid framåtlutade och kommer storma fram från matchens första minut.

Feyenoord har fått fart på målproduktionen och publiktrycket kommer vara tufft i Rotterdam. Det blir verkligen något att bita i för svenske Lagerbielke som mycket väl kan starta för Celtic. En orutinerad spelare på den här nivån och jag är orolig för att den blågula krigaren kommer avslöjas. Offensivt finns det däremot löpstarka spelare som Daeda och Furuhashi som skulle kunna hitta rätt i någon omställning.

Detta kommer bli en böljande, mycket underhållande, fotbollsmatch där vi bjuds på minst tre mål. Oddset på detta är 1,65 och det får avsluta min trippel.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,65
Tävling: Champions League
Plats: De Kuip
Tid: 21.00

Trippeln

Milan - Newcastle: Hemmaseger @ 2,61
Young Boys - RB Leipzig: Bortaseger @ 1,62
Feyenoord - Celtic: Över 2,5 mål @ 1,65

Totalt odds: 7,01

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.