Speltips Dagens trippel 2/10

Bild från Bildbyrån

Målrikt i Allsvenskan

Måndagens trippel hämtas mest från Allsvenskan där både Elfsborg och Malmö FF ska in i elden. Bägge aktörerna tävlar om SM-guldet och har två lämpliga uppgifter framför sig denna afton. Därefter vänder vi blickarna mot West London Derby. Formen är på topp efter att söndagens trippel hittade hela vägen hem!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel

Elfsborg - Varberg: Över 3,5 mål @ 1,89

Elfsborg flåsar Malmö FF i nacken och hoppas fortsätta med detta efter måndagens möte med Varberg. På Borås Arena ska grabbarna från Knalleland gälla som enorma favoriter mot det utcheckade motståndet och oddsen blir satta därefter. Det finns dock inte mycket, nästan ingenting, som talar för att Elfsborg ska gå miste om tre poäng denna måndagsafton.

Truppläget är bra och med spelare som Gudjohnsen, Baidoo, Hedlund och Okkels blir Jimmy Thelins offensiv svårstoppad framför den egna publiken. Varberg åker först och främst hit för att försöka hålla siffrorna nere, men det är med handen på hjärtat svårt att se BoIS ens komma över egen planhalva. Elfsborg kommer att belägra Varbergs straffområde över 90 minuter.

Ett målspel blir valet i Borås och det skulle faktiskt inte förvåna om Elfsborg på egen hand ser till att det sitter Över 3,5 mål klickas till 1,89.

Spel: Över 3,5 mål @ 1,89
Tävling: Allsvenskan
Plats: Borås Arena
Tid: 19.00


Malmö FF - Brommapojkarna: Malmö FF över 2,5 mål @ 1,91

Den andra guldkandidaten som ska in i elden denna afton är Malmö FF. Tio minuter efter att Elfsborg - Varberg sparkat igång är det dags för MFF att ta sig an Brommapojkarna i Skåne. Två raka segrar är munter läsning för Rydström och company som hoppas spinna vidare på inslagen väg mot de rödsvarta opponenterna. Jansson och Moisander saknas längst bak, men under måndagen är det offensiven som kommer att stå i centrum.

Nanasi, Berg, Vecchia och Ali kan springa åttor runt Brommapojkarnas backlinje och i en matchbild likt denna bör även Kiese Thelin kunna hitta rätt. Anfallaren blir med sin storlek en handfull för Sögaard och övriga i gästernas backlinje. Efter den hemska sensommaren kommer BP hit med sargat självförtroende och det skulle inte förvåna om MFF trycker ner de tillresta i skorna.

Malmö FF över 2,5 mål är spelet som gillas allra mest och till strax under dubbel deg – närmare bestämt 1,91 – är det dags att trycka av.


Spel: Malmö FF över 2,5 mål @ 1,91
Tävling: Allsvenskan
Plats: Eleda Stadion
Tid: 19.10


Fulham - Chelsea: Bortaseger @ 2,05

The West London Derby står på menyn på Craven Cottage. Fulham kommer till spel med frågetecken för Tete, Adarabioyo samt Bassey. Det är spelare som hade varit en del av defensiven och skulle samtliga missa blir det inte lätt för Silva och company att hålla tätt. Fulham hoppas såra Chelsea med sin aggressiva press, men kan gästerna ta sig ur densamma är detta deras match att förlora.

Chelsea har mängder av avbräck där bland annat skadorna på Chilwell och James är jobbiga. Gusto och Jackson är dessutom avstängda, men Pochettino sitter trots det på en bred trupp. Silva och Colwill styr försvaret med järnhand medan Sterling och Palmer bör kunna oroa Fulham med sina rappa fötter. Mudryk är en annan spelare som kan bidra med produktionen.

Det finns mer spets hos gästerna som vunnit xG vid samtliga tillfällen denna säsong. Gör de det även i derbyt finns god chans till tre poäng. Tvåan klickas till över två gånger smeten.


Spel: Bortaseger @ 2,05
Tävling: Premier League
Plats: Craven Cottage
Tid: 21.00


Trippeln

Elfsborg - Varberg: Över 3,5 mål @ 1,89
Malmö FF - Brommapojkarna: Malmö FF över 2,5 mål @ 1,91
Fulham - Chelsea: Bortaseger @ 2,05


💰 Totalt odds: 7,44

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.