Speltips Dagens Trippel 2/4

Premier League-trippel till högt odds

Det ska spelas viktiga Premier League-matcher hela veckan lång och under tisdagen tar jag en extra titt på tre fajter. Bournemouth och Tottenham vinner sina matcher medan det bjuds på mål i närheten av Sherwood-skogen. Fyra skinklag ska analyseras på vägen mot sju gånger pengarna. Häng med!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel Sport & Casino

Nottingham - Fulham: Över 2,5 mål @ 1,84

Nottingham har sex raka tävlingsmatcher utan seger och de fem senaste fajterna har alla gått under 2,5 mål. Det finns dock mer att ge i offensiven än vad Forest har visat upp mot slutet. Elanga och Reyna hoppade in från bänken senast medan Origi, Hudson-Odoi, Wood och Gibbs-White startade. Det är en riktigt vass uppställning och jag tror de hittar rätt under tisdagen.

Fulham kommer närmast från 3-3 borta mot Sheffield United där The Cottagers var alldeles för generösa i försvarsarbetet. Adarabioyo och Bassey är starka fysiskt men de har vissa svagheter när motståndarna jobbar i djupled. Offensivt ser Fulham däremot bättre och bättre ut. I tre av de fyra senaste matcherna har de nätat tre gånger och Rodrigo Muniz börjar växa ut till en jätte på topp.

Det har blivit tolv mål på lagens tre senaste inbördes möten och jag har svårt att se detta bli en stängd historia. Överspelet landar någonstans runt 1,84 och det klickar jag genast i.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,84
Tävling: Premier League
Plats: City Ground
Tid: 20.30


Bournemouth - Crystal Palace: 1 @ 1,92

Bournemouth är ett lag som jag har varit väldigt imponerad av denna säsong. Iraola har fått de rödsvarta att spela en underhållande fotboll och med lirare som Semenyo, Tavarnier, Solanke, Kluivert och Ünal att tillgå på topp finns det verkligen mål i detta hemmalag. Det är dessutom ett harmoniskt lag efter segern i helgen mot Everton där avgörandet föll på övertid.

Crystal Palace dras med skador på Olise och förstakeepern Johnstone för att nämna två. Visst har Glasner fått viss fason på sitt lag och Eze är en spelare som snart finns i en större klubb. Det är dock nästan exakt fem månader sedan som Palace senast vann en bortamatch och jag tror inte att den sviten bryts under tisdagen. Istället lär det bli mycket försvarande för Örnarna.

Bournemouth vann med 2-0 när lagen möttes på Selhurst Park i höstas och det mesta pekar mot att Iraolas gäng tar tre nya poäng. Strax under dubbeldeg är jättebra betalt på detta och tar en given plats på min trippel.

Spel: 1 @ 1,92
Tävling: Premier League
Plats: Vitality Stadium
Tid: 20.45


West Ham - Tottenham: 2 @ 2,12

Tottenham har en förmåga att krångla till saker och ting. Hemmamötet mot Luton var inget undantag. Då låg Spurs under innan en vändning påbörjades i den andra halvleken. Son frälste till sist de vitklädda och tre poäng gör att Tottenham i allra högsta grad är inblandade i striden om topp 4. Van de Ven satt på bänken mot The Hatters, men bör vara redo att spela 90 minuter nu.

Nu ser Postecoglous startelva komplett ut och då är detta ett riktigt bra lag. West Ham var inblandade i en minst sagt underhållande fotbollsmatch mot Newcastle tidigt under lördagen. En match som Moyes mannar torskade med 3-4. Framåt levererar Bowen och Kudus på en hög nivå men det är ett ganska ihåligt hemmalag som läcker rejält bakåt. 54 insläppta är flest av alla lag som är topp 14 i ligan.

Tottenham är ett betydligt mer välfungerande lag än West Ham och en normal insats ska räcka för tre poäng. 2,12 är klart godkänt på detta och därmed är trippeln i mål.

Spel: 2 @ 2,12
Tävling: Premier League
Plats: London Stadium
Tid: 21.15


Trippeln

Nottingham - Fulham: Över 2,5 mål @ 1,84
Bournemouth - Crystal Palace: 1 @ 1,92
West Ham - Tottenham: 2 @ 2,12

Totalt odds: 7,49

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.