Speltips Dagens Trippel 20/4

Lördagstrippel

På lördagens kupong görs det nedslag i tre olika tävlingar – FA-cupen, Premier League och Allsvenskan. Varken Manchester City eller Arsenal känns som några stabila storfavoriter, däremot talar det mesta för att Malmö FF återigen gör jobbet. Vi kör!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel Sport & Casino


Malmö - Västerås: Malmö -1,5 @ 1,68

Guldfavoriten Malmö FF har motsvarat förväntningarna inledningsvis. MFF har lirat en briljant fotboll och kört över sina motståndare, både spel- och resultatmässigt. 5-1 mot Norrköping, 2-0 mot Hammarby och 4-0 mot IFK Värnamo. I segern senast mot Värnamo passade till och med Henke Rydström på att snurra på ett par positioner.

Det mesta talar såklart för att segertåget kommer att tuffa vidare då en nykomling gästar Eleda Stadion. Västerås har förvisso sett ganska fina ut spelmässigt, men den individuella kvalitén har varit för dålig så här långt. VSK har torskat tre raka matcher med 0-1, detta trots att Grönvitt skapat gott om målchanser, inte minst senast mot Halmstad där Jabir Ali brände en straff.

Förr eller senare bör vi få se en motreaktion från VSK som sett ganska fina ut spelmässigt. Att vändningen ska komma borta mot MFF känns dock oerhört långsökt. Malmö -1,5 till 1,68 är taget.

Spel: Malmö -1,5 @ 1,68
Tävling: Allsvenskan
Plats: Eleda Stadion
Tid: 17:30


Man City - Chelsea: Över 3,5 mål @ 2,42

I FA-cupen är det semifinal på Wembley, mellan Manchester City och Chelsea. Ett klassiskt “El Cashico” alltså. De två matcherna mellan lagen i Premier League har varit fartfyllda och målrika (1-1 och 4-4). Inte minst den på Stamford Bridge där Cole Palmer fick slutordet på stopptid. Jag tror även att den här cupmatchen kan komma att bjuda på en hel del mål.

Risk för slitna ben finns det hos Manchester City som spelade 120 minuter mot Real Madrid så sent som i onsdags, där det blev en snöplig förlust. Detta ska ett pånyttfött Chelsea kunna utnyttja. Den tidigare City-spelaren Cole Palmer har varit fullständigt lysande på slutet och 21-åringen delar nu skytteligaledningen med Haaland. Palmer noterades för fyra (!) baljor i 6-0-segern senast mot Everton. Detta var Chelseas åttonde raka matcher som gick över 3,5 mål.

Chelsea har definitivt den offensiva spetsen för att göra några kassar på Wembley. Samtidigt är kollektivet bräckligt och faktum är att London-laget bara hållit nollan i två Premier League-matcher det här året. Hela 2,42 på över 3,5 mål känns således väldigt generöst!


Spel: Över 3,5 mål @ 2,42
Tävling: FA-cupen
Plats: Wembley Stadium
Tid: 18:15


Wolves - Arsenal: Wolves +1,5 @ 1,79

Vi avslutar med Premier League på Molineux där pressen är enorm på Arsenal. Mikel Artetas kanoner håller på att kasta bort säsongen inom loppet av några dagar. The Gunners kom inte alls upp i nivå mot Aston Villa (0-2) förra helgen och tidigare i veckan åkte man ut mot Bayern München i Champions League. Arsenal såg helt klart slitna ut på Allianz Arena.

Orkar man samla kraft och studsa tillbaka på Molineux? Jag är tveksam. Wolves trivs generellt sett bra mot bättre motstånd och faktum är att lag som Tottenham, Chelsea och Manchester City har fått stryk på Molineux den här säsongen. Att “Vargarna” har fått tillbaka både Cunha och Hwang från skador kommer inte att göra det hela lättare för Arsenal.

Med rådande förutsättningar skriver jag inte under på gästernas enorma favoritskap. Jag tror detta blir tajtare än vad oddsen säger och lirar Wolves +1,5 till 1,79.

Spel: Wolves +1,5 @ 1,79
Tävling: Premier League
Plats: Molineux Stadium
Tid: 20:30


Trippeln

Malmö - Västerås: Malmö -1,5 @ 1,68
Man City - Chelsea: Över 3,5 mål @ 2,42
Wolves - Arsenal: Wolves +1,5 @ 1,79

Totalt odds: 7,29

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.