Speltips Dagens trippel 20/9

Napoli får svårt att freda sig i Portugal

Det är premiärvecka när det kommer till Champions Leagues gruppspel. FC Köpenhamn ska under onsdagen testa lyckan i Istanbul, Braga lirar mot Napoli på portugisisk mark och i Tyskland är det gigantkamp på g i och med Bayerns möte med Manchester United. Ett par riktigt mustiga drag noteras. Bland annat är Bragas lina på tok för hög mot ett defensivt något spretigt Napoli. Vamos!

Få trippeln ifylld & klar hos Svenska Spel!

Galatasaray - FC Köpenhamn: Båda lagen gör mål @ 1,77

Köpenhamn fick en tämligen bekväm väg att vandra hela vägen in i Champions Leagues gruppspel. Raków i playoff-duellen och dessförinnan Sparta Prag samt Breidablik är i sammanhanget motståndare som danskarna på förhand skulle lösa och så blev det också. Jordan Larsson har offensivt varit företagsam i och med tre mål totalt i kvalspelet (ett mot Sparta och två mot Breidablik). Även Viktor Claesson har varit viktig för FCK sedan återkomsten efter skadan.

Nu reser Lejonen från pölselandet hela vägen till Istanbul för att testa sina vingar mot Galatasaray. En tuff öppningsmatch men samtidigt ändå inte helt omöjlig. Gala såg, framförallt i första matchen mot Molde i playoff-spelet, vingliga ut och släppte till en hel hög med chanser bakåt. Hemmalaget har faktiskt fått se fem bollar rulla in bakåt på sina fyra senaste matcher i alla tävlingar. Att fronten med Icardi, Aktürkoglu och Mertens är produktiva behöver vi inte gå in närmare på. Det är målgaranti varje match när det kommer till Galatasaray.

En aning förbluffande målar ändå Svenska Spel upp BLGM-linan ovanför 1,75. Det är både högt och bra. Ett spel vi inte kan tacka nej till och som får inleda onsdagens trippel.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,77
Tävling: Champions League
Plats: RAMS Park
Tid: 18:45


Bayern München - Manchester United: Hemmaseger @ 1,51

I samma grupp som nyss nämnda Galatasaray och FC Köpenhamn huserar hittas också dessa båda sällskap. Bayern och Manchester United är klara favoriter att i tur och ordning nypa första- och andraplatsen i grupp A. Inte så konstigt att förstå kanske.

Gästerna från England är dock i smårisigt skick för stunden. Ten Hags grabbar blev flera gånger rejält upprullade av ett väldigt bra Brighton hemma på Old Trafford i helgen. 1-3 i brakan innebar tredje förlusten på fyra raka Premier League-försök. Det går inte att fullt ut skylla på skador men visst påverkar det i negativ riktning att defensiva pjäser som Varane, Shaw och Wan-Bissaka är skadade.

Bayern fick “bara” 2-2 i toppmötet med Bayer Leverkusen hemma i seriespelet häromsistens. Tyskarna visar ändå upp en mäktig front där Kane, Sané, Müller med flera lirar tung och delikat anfallsfotboll. Frågan vi alla bör ställa är givetvis om United har kraften och orken att stå emot ett framtungt Bayern inför fullsatt salong i München, tveksamt. Hemmasegern till över 1,50 är en perfekt krydda till trippeln.

Spel: Hemmaseger @ 1,51
Tävling: Champions League
Plats: Allianz Arena
Tid: 21:00

Braga - Napoli: Braga över 1,5 mål @ 3,03

Kvällens stora chansning hugger vi tag i sist. Napoli är under ombyggnad. De regerande Serie A-mästarna har som bekant tappat sin legendariske coach Luciano Spalletti till italienska landslaget och med Rudi Garcia in som ny styrman så är det givetvis en del saker som skiljer sig samtidigt som truppen i stort kanske inte riktigt håller samma nivå i år jämfört med i fjol.

Gästerna från Neapel reser till Portugal för match mot Braga med två direkt dåliga prestationer i bagaget. 1-2-förlusten hemma mot Lazio precis innan uppehållet följdes upp med en 2-2-historia borta mot nykomlingen Genoa. Fyra baljor i baken på 180 minuter boll därmed och återigen finns väldigt mycket som talar för att keepern Alex Meret får kröka rygg och lyfta bollar ur eget nät. Braga är riktigt bra och har en hög med matchvinnare längre fram i ledet. Bland annat är Ricardo Horta en målskytt av rang, likaså Simon Banza och Álvaro Djaló.

Detta är en match som mycket väl kan kliva iväg med tre, fyra mål och hemmalagets överlina är därmed rejält tilltagen. I fler fall än 33 procent kommer Braga kicka in två mål eller mer och därför tar vi och klipper till med att lira överlinan på hemmalaget till mäktiga 3 gånger flisen.

Spel: Braga över 1,5 mål @ 3,03
Tävling: Champions League
Plats: Estádio Municipal de Braga
Tid: 21:00

Trippeln

Galatasaray - FC Köpenhamn: Båda lagen gör mål @ 1,77
Bayern München - Manchester United: Hemmaseger @ 1,51
Braga - Napoli: Braga över 1,5 mål @ 3,03


💰 Totalt odds: 8,10

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.