Speltips Dagens trippel 23/9

Engelsk trippel

Tre matcher från Stryktipskupongen tar plats på lördagens trippel. Här är det tre hemmalag som backas. Crystal Palace och Swansea är två favoriter som ska ha riktigt goda möjligheter att lösa tre poäng den här omgången. Däremot vädjar undertecknad för skräll på Turf Moor!


Få trippeln ifylld & klar hos Svenska Spel!


Crystal Palace - Fulham: 1 @ 1,97

Vi börjar med Londonderbyt på Selhurst Park. Efter Roy Hodgsons återkomst i våras har Palace varit pålitliga, framförallt i hemmaborgen där endast Arsenal och Man City besegrat CP under Hodgsons styre. Palace har skrapat ihop sju poäng på tre matcher och poängskörden är inte på något sätt i underkant. I hemmamötet mot Arsenal (0-1) hade inte alls Palace varit oförtjänta av poäng.

Annat läge är det hos Fulham som också står på sju poäng, trots flera riktigt svaga prestationer. Segern mot Everton var ett rejält rån och förra helgens 1-0-seger hemma mot Luton övertygade inte. All form av underliggande statistik pekar på att Fulham har överpresterat poängmässigt. Endast Bournemouth och Sheffield U har högre xGA (målchanser emot).

Jag håller Palace som ett bättre lag i grunden och med tanke på de fina hemmasiffrorna känns närmare dubbel deg på ettan som ett givet klick!

Spel: 1 @ 1,97
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 16:00

Swansea - Sheffield Wednesday: 1 @ 1,99

Nere i Championship är Swansea och Sheffield Wednesday poänglösa efter sju omgångar. En seger här skulle således göra mycket.

Swansea tappade succécoachen Martin Russell inför säsongen och för ett par veckor sedan lämnade målskytten Joel Piroe. Således är det inget mysterium att walesarna har haft en hel del problem inledningsvis. Prestationen senast mot QPR (1-1) var dock lovande där Swansea hade ledningen under hela matchen.

Nykomlingen Sheffield Wednesday ser helt klart sämre ut. Rekryteringen av coach Xisco inför säsongen känns såhär i efterhand helt obegriplig. De blåvita har varit utspelade i flera matcher och känslan är att det ska till ett mirakel för att "Ugglorna" ska hålla sig kvar i serien. Wednesday har skapat lite, släppt till mycket och ägt väldigt lite boll i matcherna.

Lättare uppgifter än så här får inte Swansea. I Wales är man normalt sett starka och här räknar jag med att Swansea kommer att föra matchbilden under hela matchen. 1,99 på ettan klipper vi!

Spel: 1 @ 1,99
Tävling: Championship
Plats: Liberty Stadium
Tid: 16:00

Burnley - Man United: Burnley +0,5 @ 2,17

Vi avslutar på Turf Moor där Burnley sannerligen ställs mot Man United i ett passande läge. den uppskrivna nykomlingen har inte motsvarat förväntningarna så här långt, men förluster mot Aston Villa, Tottenham och Man City är inte mycket att säga om. Det såg klart bättre ut i 1-1-matchen senast mot Nottingham. Trots att Lyle Foster nu är avstängd tror jag Vincent Kompanys lag har goda möjligheter att göra livet surt för Man United.

Hos Man United är det som bekant total kalabalik. Ett par spelare har varit i blåsväder, truppen är extremt skadeskjuten och prestationerna nere på planen har varit usla. Förra helgen blev man totalt avklädda av Brighton hemma på Old Trafford. Att United dessutom lirade en tuff bortamatch i München så sent som i onsdags kväll ska även vägas in i ekvationen. Antony, Malacia, Sancho, Shaw och Wan-Bissaka uppges missa den här fajten på grund av olika anledningar. Amrabat, Mount, Maguire och Varane är även osäkra till spel.

Ett skadeskjutet Man United, helt utan självförtroende, ska Burnley helt klart kunna mäta sig med hemma på Turf Moor. 2,17 på Burnley +0,5 känns kanon! Spelet innebär att hemmalaget måste ta poäng.

Spel: Burnley +0,5 @ 2,17
Tävling: Premier League
Plats: Turf Moor
Tid: 21:00

Trippeln

Crystal Palace - Fulham: 1 @ 1,97
Swansea - Sheffield Wednesday: 1 @ 1,99
Burnley - Man United: Burnley +0,5 @ 2,17

💰 Totalt odds: 8,51

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.