Speltips Dagens trippel 24/9

PL-trippel till högt odds

Hela fem matcher från Premier League spelas denna söndag och tre av dessa tar plats på Trippeln. Arsenal vinner derbyt i norra London medan det blir målsnålt både på Stamford Bridge och på Bramall Lane. Allt detta landar in en bra bit över 8 gånger pengarna och det får såklart inte missas.

Få dagens trippel ifylld & klar hos Svenska Spel!

Arsenal - Tottenham: 1 @ 1,69

Arsenal visade styrka mot PSV för några dagar sedan. 4-0 var en smäll som ger eko och faktum är att Artetas mannar skapade mer chanser än så. Gabriel Jesus var magnifik på topp och Trossard såg till att ingen saknade Martinelli. Det enda frågetecknet är alltjämt Havertz som ser vilsen ut på planen. I övrigt är denna upplaga av Arsenal ren och skär klass. Att varken Timber eller Partey saknades är ett enormt styrkebesked.

Tottenham har fått en kanonstart under Ange Postecoglou och spelar en positiv fotboll som säkerligen är härlig att skåda för supportrarna som tvingats genomlida år av destruktiva tränare som Mourinho och Conte. Maddison, Son, Kulusevski och de andra lär skapa en del chanser nu också, men bakåt finns det inte en chans att de vitklädda lyckas stå emot i 90 minuter.

Arsenal vann båda mötena mellan lagen klart i fjol och är ett betydligt bättre fotbollslag. Det visar sig med all önskvärd tydlighet under söndagen och 1,69 är faktiskt spelbart på den raka ettan. Det inleder trippeln.

Spel: 1 @ 1,69
Tävling: Premier League
Plats: Emirates
Tid: 15.00

Chelsea - Aston Villa: Under 2,5 mål @ 2,20

Chelsea skapade en hel del målchanser mot Bournemouth men bolluslingen vill bara inte åka in i mål. Jackson och Sterling hette två av syndarna som missade klara lägen. Frånvaron av en riktig målskytt har gäckat Chelsea en längre period och det är långt ifrån säkert att de blåklädda hittar rätt denna eftermiddag. The Blues har trots allt nollats av både Bournemouth och Nottingham.

Aston Villa spelar visserligen en betydligt mer offensiv fotboll under Unai Emery och kommer bjuda på lite mer ytor. Finns det inte någon som kan sätta dit bollarna spelar det dock mindre roll. Villa är själva vassa i anfallsspelet där Watkins får sällskap av Bailey och Diaby. Kvicka spelare som det gäller att ligga tätt på. Gästerna har samtidigt en torsdagsmatch i Polen som bör sitta i benen.

Chelsea snittar två mål per match denna höst och båda mötena mellan lagen i fjol slutade 2-0 till bortalagen. Jag tycker det är märkligt att mållinan trycks ner så mycket och finner klart mest värde i underspelet. Max två mål i matchen betalar 2,20 och det är taget.

Spel: Under 2,5 mål @ 2,20
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 15.00

Sheffield United - Newcastle: Under 2,5 mål @ 2,23

Sheffied United lyckades hålla tätt i drygt 90 minuter på Tottenham Hotspur Stadium, men efter insläppta mål i 98:e och 100:e minuten förvandlades tre poäng till noll. Oerhört bittert för nykomlingen som ändå visade att det finns kapacitet till att hålla starka motståndare borta från målet. Ahmedhodzic är en skicklig försvarare som tillsammans med Basham och Robinson mycket väl kan hålla Isak i strama tyglar.

Newcastle följde upp sin 1-0-seger mot Brentford med att spela 0-0 mot Milan i veckans Champions League-match. En tillställning där Pope testades rejält. Målvakten stod dock pall och med Schär samt Botman framför sig är detta ett defensivt starkt lag. Trippier och Burn är samtidigt stabila kantspelare. Offensivt finns det klass i Gordon, Wilson och Isak men den trion har inte riktigt kommit loss under hösten.

Det har alltså blivit totalt ett mål på Newcastles två senaste tävlingsmatcher och normalt sett är The Magpies bättre bakåt än framåt. Att vi då erbjuds höga 2,23 på underspelet är svårt att förstå. Det tar en given plats på min trippel.

Spel: Under 2,5 mål @ 2,23
Tävling: Premier League
Plats: Bramall Lane
Tid: 17.30

Trippeln

Arsenal - Tottenham: 1 @ 1,69
Chelsea - Aston Villa: Under 2,5 mål @ 2,20
Sheffield United - Newcastle: Under 2,5 mål @ 2,23

💰 Totalt odds: 8,31

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.