Speltips Dagens trippel 25/9

"Målrikt i Halland"

Måndagens trippel härstammar från Allsvenskan där två av kupongens tre matcher ska tittas till. Botten mot toppen på Örjans Vall samt Värnamo - Sirius från Finnvedsvallen föranleder äventyret innan Coventry - Huddersfield tar vid och avslutar. Ni hänger väl med?

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel!

⚽ Halmstad - Elfsborg: Över 2,5 mål @ 1,77

Halmstad var på vippen att knycka poäng borta mot Häcken i den senaste omgången. 2-3 i nacken var en hedersam förlust, men nu behöver HBK börja lära sig att knyta ihop säcken om de ska undvika negativt kval. Ahlstrand är tillbaka från avstängning och tillsammans med Kazper Karlsson, Mohammed och Cooper-Love ska den offensiva mittfältaren kunna såra Elfsborg.

Elfsborg har i sin tur Lennart Johanssons pokal att ta sikte på. Malmö FF:s seger mot Degerfors satte press på boråsarna som har två raka förluster i ryggsäcken inför denna batalj. 0-3 mot Kalmar speglade dock inte matchbilden och här finns revansch att utkräva. Baidoo, Hedlund och Okkels är några av lirarna som ska kunna se till att HBK får det svettigt på Örjans Vall.

Två lag som jagar tre poäng brukar innebära målrikt och här hugger vi över 2,5 mål till 1,77 gånger såsen.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,77
Tävling: Allsvenskan
Plats: Örjans Vall
Tid: 19.00

⚽ Värnamo - Sirius: Hemmaseger @ 2,33

Tio inspelade poäng på de fyra senaste och klart förbättrade prestationer efter sommaruppehållet ser ut att leda till förnyat allsvenskt kontrakt för Värnamo. Kim Hellberg har gjort ett mästerligt jobb med smålänningarna som slog Djurgården med 2-1 på Tele2 Arena förra helgen. Ajdin Zeljkovic stod för båda målen och med Engvall, Thern och Ademi till sin hjälp bör anfallaren kunna såra även Sirius.

Grabbarna från Uppsala kommer i sin tur från en kölhalning av Varberg. 7-0 var ord och inga visor, men det ska inte dras för stora växlar på en vinst mot ett lag som checkat ut från Allsvenskan. Värnamo tillhör seriens allra mest formstarka lag just nu och här kommer Sirius att få det betydligt tuffare emot.

De blåsvarta har bara vunnit två bortamatcher på hela säsongen och vi tror inte att det blir fler denna måndag heller. Värnamo är bättre just nu och 2,33 på den raka ettan är riktigt bra betalt.

Spel: Hemmaseger @ 2,33
Tävling: Allsvenskan
Plats: Finnvedsvallen
Tid: 19.00


Coventry - Huddersfield: Hemmaseger @ 1,81

Att det skulle bli svårt att ersätta Gyökeres och Hamer var uppenbart. Mark Robins och dennes Coventry har dock klarat sig förvånansvärt bra utan sin stjärnduo. Åtminstone spelmässigt. Robins är oerhört skicklig på att få ut max av sitt manskap och i Gyökeres frånvaro har Godden klivit fram som en tvättäkta målgörare. Kanske kan Ayari blir den naturliga ersättaren till Hamer?

Svenskens driv med bollen är något alldeles extra och hemma på Ricoh Arena ska Ayari och company kunna se till att Huddersfield får det hett om öronen. The Terriers ska inte underskattas, men utan Neil Warnock vid sidlinjen tror vi att de blåvita kommer att sänka sin prestationsnivå. Bortaplan är ett aber för de tillresta som får finna sig i att slå ur underläge i Midlands.

Coventry ska hållas som det ganska klart bättre laget och på sin hemmabana bör värdarna kunna ta tag i taktpinnen. 1,81 är tillräckligt bra för att trycka av på den raka ettan.

Spel: Hemmaseger @ 1,81
Tävling: The Championship
Plats: Ricoh Arena
Tid: 21.00


Trippeln

Halmstad - Elfsborg: Över 2,5 mål @ 1,77
Värnamo - Sirius: Hemmaseger @ 2,33
Coventry - Huddersfield: Hemmaseger @ 1,81

💥 Totalt odds: 7,49

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.