Speltips: Dagens Trippel 26/5 26/5 "VM & Stanley Cup"
Speltips Dagens Trippel 26/5

Bild från Bildbyrån

VM & Stanley Cup

Både Roma och Lilleström gjorde jobbet igår men dessvärre lyckades inte Colorado förvalta 3-0-ledningen i natt. Surt! Det finns inget svårare än att leda med 3-0 i hockey...

Kvartsfinalerna i VM glider igång under Kristi himmelsfärd. Undertecknad har ställt in siktet på de två sena matcherna. Trippeln går sedermera i mål på andra sidan pölen där Svenska Spel återigen ser ut att ligga snett med oddsen på målspelen.

Trippeln finns att rygga här

Finland - Slovakien: Över 4,5 mål @ 1,85

Värdnationen Finland har alla medel för att gå hela vägen. De finska lejonen vann inte helt oväntat Grupp B. Enda nederlaget var straff-förlusten mot Tre Kronor. Finnarna har varit tajta bakåt och målvakten Jussi Olkinuora har varit helt brutal så här långt – 99,03 i räddningsprocent. I gruppspelet landade de blåvita på 25:5 i målskillnad.

Finland ska vara något nummer större än Slovakien. Slovakerna landade på samma poäng som Danmark i Grupp A men gick vidare tack vare inbördes möten. I den sista omgången vann Juraj Slafkovsky & Co mot Danmark med hela 7-1 där precis allt studsade Slovakiens väg. Fem av deras sju gruppspelsmatcher gick över 5,5 mål.

Även fast Finland har varit tajta bakåt känns oddset på överspelet riktigt fint här. Slovakerna har varit inblandade i flera målrika matcher och över 4,5 mål är en lina som de finska lejonen mycket kan lösa på egen hand i kvartsfinalen. 1,85 på spelet är taget.


Spel: Över 4,5 mål @ 1,85

Tävling: VM

Plats: Tampere Deck Arena

Tid: 19:20


Schweiz - USA: USA +0,5 @ 1,76

Schweiz imponerade stort under gruppspelet då de vann Grupp A, inte minst Denis Malgin som redan står noterad för 12 poäng – fem kassar och sju ass. Trots detta väljer jag att gå emot ostälskarna. Ingenting ska såklart tas ifrån Patrick Fischers mannar. Schweizarna var det bättre laget i samtliga gruppspelsmatcher men här tycker jag kort och gott att oddset är för lågt på favoriten.

USA gjorde inte heller något dåligt gruppspel. Jänkarna vann skotten i samtliga matcher och visade i mitt tycke klass i flera kamper, bland annat mot Sverige då USA vann med 3-2 efter förlängning. Höjden ska definitivt finnas för att mäta sig med samtliga nationer i den här turneringen.

Schweiz är rejält uppsnackat, med visst fog såklart, medan USA slår från underläge. Att jänkarna kan gå in med känslan “vi har allt att vinna” behöver inte alls vara fel. När vi får närmare 1,80 på USA +0,5 kan jag inte hålla mig borta från den amerikanska båten.


Spel: USA +0,5 @ 1,76

Tävling: VM

Plats: Helsinki Ice Hall

Tid: 19:20


Calgary - Edmonton: Under 6,5 mål @ 2,01

I Stanley Cup-slutspelet ligger Svenska Spel återigen högt med sina odds på underspelen. Favoriten Calgary ligger under med 1-3 i matcher. Senaste blev det förlust med 3-5 i Rogers Place. Flames tre mål gjordes då av Lindholm, Backlund och Rasmus Andersson.

Det finns helt klart en tydlig spets hos Edmonton. Magikern McDavid och Draisaitl har öst in poäng under säsongen men i den här matchserien är det framförallt Evander Kane som klivit fram. Han gjorde två kassar senast och hattrick i matchen dessförinnan som slutade 4-1 till Edmonton.

Calgary har inte riktigt varit lika målrika (5,9 mål per match i snitt i grundserien). Jacob Markström har i det stora hela varit stabil i buren och sett över fyra kedjor känns Flames minst lika starka som Edmonton.

Trots att tre av fyra matcher gått över 6,5 mål köper jag inte alls oddset här. Båda lagen har haft riktigt bra utdelning i den här matchserien rent målmässigt. Ser vi till grundserien så snittade båda lagen under 6,5 mål. Andra bolag ligger runt 1,85 på under 6,5 mål men hos Svenska Spel får vi över dubbel deg. Det är bara att tacka och ta emot!


Spel: Under 6,5 mål @ 2,01

Tävling: NHL

Plats: Scotiabank Saddledome

Tid: 03:37


Trippeln

  • Finland - Slovakien: Över 4,5 mål @ 1,85
  • Schweiz - USA: USA +0,5 @ 1,76
  • Calgary - Edmonton: Under 6,5 mål @ 2,01


Totalt odds: 6,54



Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.


Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
27 juni
19:00
Malmö FF - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: MFF ht/ft
 
27 juni
19:00
IF Elfsborg - Varbergs BOIS
Allsvenskan
Spel: under 3,5 mål i matchen & Elfsborg över 5,5 hörnor
 
30 juni
01:00
NHL 2021-22 Stanley Cup-vinnare
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer

3000 kr bonus! Eller Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

22 juni 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 17 juni 2022

Ny helg och nya spel från vår gästtippare Erik Johansson som återigen har sina tankar klara i Divison 2 Norrland. Läs hans spelidéer och hitta bästa oddset hos Fastbet som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Fotboll 16 juni 2022

Nytt Stryktips på intågande och återigen får vi förstag på spikar och skrällar levererade till oss från våra profiler Anders Limpar och Jonas Weimer. Denna gång är det Sverige, ... Läs mer